Bildirim
Parlakbirgelecek.com
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok yakın gelir dostum. Çünkü o siteye üye olurken girdiğin lys ve ygs netlerini veriyorsun. Millet yaptığından +5 net yüksek söylemeye meraklı olduğu için, ygs veya lys sonucunun sayfasının altındaki kodu istiyorlar onu giriyorsun oraya. Yani ellerindeki bilgilerin hepsi doğru. Verdikleri sıralamalar da %99 doğru gelir -
2014 ayni geliyor 100 200 kisi oynuyor gercege en yakin siralamayi bu site veriyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım öyle olur. Çok iyi olur. Teşekkürler beyler.
2015 tahmini doğruysa bu sitenin benim durumum çok vahim. -
2013 puanzaya bakın bence
Kendi netlerimi yazdım 1 fazlasını gösterdi.Bu kadar yakın beklemiyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: nfü
2013 puanzaya bakın bence
puanza ozellıkle sozel puanları yanlış hesaplıyor bu sıte en ıyısı 2015 sıralamamı tıpa tıp verdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chatnot
2015 tahmini doğruysa bu sitenin benim durumum çok vahim.
2015 tahmini dediği ygs için , daha lys için ellerinde puan yok -
ygs yi tamamen aynı veriyor ama lys sıralaması 2014... Lys için 2014 sıralamasının kullanılması hiçbir şeyi doğrulamaz. Örneğin bu sene 10k olan biri geçen sene 20k oluyorsa, lys sıralamasını 20k'ya göre yapıyor... kısacası hiçbir şey kesin değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X