Şimdi Ara

Parlaklık Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, samsung R580 kullanıyorum ve parlaklığını artık ayarlayamıyorum. Aldığım w7 ydi fakat uzun zaman sonra XP yükledim ve bayadır kullanıyorum fakat parlaklık ayarı değişmiyo malesef. Daha önce de mousepad kısmı bozulmustu ama düzeldi o bir sekilde, ama parlaklığı nasıl yapıcam bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

• t.sahinn kullanıcısına yanıt
    WindowsXP işletim sistemini kurduktan sonra ekran paralklığı artırma veya azaltma, ses artırma veya azaltma özelliklerinin etkin olabilmesi için ihtiyaç duyulan sürücünün tam ve düzgün olarak yüklenmiş olması gerekir.

İsterseniz notebook 'unuzun WindowsXP işletim sistemine ait Kolay Ekran Yöneticisi sürücüsünü aşağıdaki linkten indirip deneyin.

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&CttFileID=2720392&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=NP-R580E&VPath=SW/201105/20110502192101475/Easy_Display_Manager_WXP_3.0.3.14.zip

• İndiriyorum kardeşim, teşekkür ederim ilgin için, olumlu yada olumsuz cevap yazarım sana :)
  • Çok teşekkürler dostum, oldu sayende, Çok çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.