Şimdi Ara

Hdmi parlaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, masaustu pc mi hdmi ile tvye bagladim.Tv yi monitor olarak kullaniyorum.Fakat parlaklik sorunu oluyor.Mesela mouse u oyunlarda hareket ettirdigimde parlaklik bi azaliyor bir yukseliyor.Acaba sorun nedir yardimlarinizi bekliyorum. Youtube bir video yukledim lutfen izleyip goruslerinizi paylasin.Tesekkurler.

Video;

http://www.youtube.com/watch?v=PXvMFk-TLFw&list=UUw2Dn-U_18okBMRdpB-lp5A

Bu arada bu sorun sadece fareyi hizli hareket ettirdigimde oluyor.Video izlerken veya resimlere bakarken yada masaustu normalde hicbir sorun yok.Kablo baglantilarini kontrol ettim.Hdmi kabloda kaliteli oldugunu dusunuyorum.Tv nin tum ayarlari kurcaladim ama nafile.Amd catalyst centeri da baya bir kurcaladim sonuc alamadim.Ekran karti Asus hd7950 direct cu 2 v2. Tum sistem driverlar gunceldir.

• televiazyonun hertz ayarından kaynaklanan bi sorun

yani yenileme hızı bu ayar 60 ın altındaysa özellikle büyük ekranlarda saorun olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

televiazyonun hertz ayarından kaynaklanan bi sorun

yani yenileme hızı bu ayar 60 ın altındaysa özellikle büyük ekranlarda saorun olabiliyor.

1920*1080 de 60 hz olarak kullanıyorum.Daha üst seçenek mevcut değil.Ne yapabilirim başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfancaptan

quote:

1920*1080 de 60 hz olarak kullanıyorum.Daha üst seçenek mevcut değil.Ne yapabilirim başka?

çözünürlüğü düşürüp deneyebilirsin o zaman daha yüksek hız seçenekleri çıkabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irfancaptan

quote:

çözünürlüğü düşürüp deneyebilirsin o zaman daha yüksek hız seçenekleri çıkabilir

Tüm çözünürlüklere baktım 60 hz den üstü yok.60 az bir değermi? Acaba sorun kabloda olabilrmi? hdmi-hdmi kullanıyorum.

Amd catalyst center da hz 75 olarak çıkıyor onun bir etkisi varmıdır.Bana hz sorunu değil gibi geliyor::(

• Varmı başka fikri olan arkadaş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.