Şimdi Ara

parlaklık sıkıntısı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım casper nirvana tki-3210B Windows8 olan bilgisayarıma windows7 attım casper in sitesinden driverlarını buldum kurdum herşey on numara parlaklık kısılmıyor veya artırılmıyor hotkey tuşları çalışıyor ama parlaklıkta tık yok güç seçeneklerinde de parlaklık yok. Biraz araştırdım Ekran kartı driveri yüzeündenmiş gerçekten de öyle ekran kartı driverını kaldırdım parlaklık ayarları geri geldi ama ekran kartsız da bi işe yaramıyor bilgisayar. ekran kartım İntel hd graphics 4000 yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah88

Bilgisayarım casper nirvana tki-3210B Windows8 olan bilgisayarıma windows7 attım casper in sitesinden driverlarını buldum kurdum herşey on numara parlaklık kısılmıyor veya artırılmıyor hotkey tuşları çalışıyor ama parlaklıkta tık yok güç seçeneklerinde de parlaklık yok. Biraz araştırdım Ekran kartı driveri yüzeündenmiş gerçekten de öyle ekran kartı driverını kaldırdım parlaklık ayarları geri geldi ama ekran kartsız da bi işe yaramıyor bilgisayar. ekran kartım İntel hd graphics 4000 yardımcı olursanız sevinirim

casper nirvana tki-3210B

modelinde
    harici ekran kartı yokmu
    nvidia ??
  • ozansusuz kullanıcısına yanıt
    evet var nvidia geforce gt 630m ama intelin driverını yüklemeden o yüklenmiyor. intelin driverini kaldırınca da o da kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah88

evet var nvidia geforce gt 630m ama intelin driverını yüklemeden o yüklenmiyor. intelin driverini kaldırınca da o da kalkıyor.

alakası yok casper sitesinden bulurmusun ekran kartı driver ama nvidia'yı
    bendede var senin laptopunun 1 üst modeli
    intel olanı hiç kurmuyorum direk nvidia kurucaksın harici
    olanını yani teamdan destek veririm pm <<istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.