Şimdi Ara

Parmağım kırıldı kafayı yemek üzereyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler 06.08 gecesi parmağım kırıldı acile gittiğim zaman doktor sargı yapıp ortopediden randevu almamı söyledi.1 sonraki hafta ortopediden randevu alıp muayene olduğum zaman atel takıp parmağıma 15 gün sonra düzelme sağlanacağını söyledi.Ben bundan 1 hafta sonra başka bir hastanenin ortopedi servisine gittiğim zaman doktor ciddi bir eklem kırığı bu konu beni aşar deyip el cerrahisine görenmem gerektiğini söyledi (kalıcı hasar ve ameliyat söz konusu olabilir dedi).Tabi ege üniversitesi hastanesi el cerrahi bölümünden randevu almak imkansıza yakın haftanın 1 günü randevu veriyorlar bayram ve 30 ağustos sebebiyle ancak bu perşembe randevu alabileceğim.Bu boşlukta başka bir ortopedi doktoru önceki röntgenime bakıp kırığın kendi kendine kaynayıp düzeleceğini de söyledi.25 gün geçti lakin hala oynatamıyorum gerçi 25 gün sabit kalan bir parmak bir anda nasıl bükülür o da mantık dışı daha önce başına böyle bir olay gelen var mı beyler

Parmağım kırıldı kafayı yemek üzereyimParmağım kırıldı kafayı yemek üzereyimParmağım kırıldı kafayı yemek üzereyim

ilk röntgen 17 gün önceye ait 3. fotoğraftaki gibi bükemiyorum şuan atel takılı düz yatay bir biçimde o günden beri

• Özele neden gitmiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Özele neden gitmiyorsun?
    ben bu devlete sağlık hizmeti almak için para ödüyorum özele gidecek maddi durumum da olmasına rağmen fahiş muayene ücretinden dolayı sinirlenip gitmedim perşembe günü de sonuç alamazsam mecbur kalıp gideceğim
  • hocam eğer paran varsa mümkün olduğunca çok doktora git, sor öğren, her doktor farklı bişey demiş gördüğüm kadarıyla, hangisi doğru bilemezsin, mümkün olduğunca çok doktora gösterip teşhis'ten emin olmanı öneririm kesinlikle

doktorun biri kalıcı hasar diyor biri geçici kırık, bu ne çelişki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • borntowin77 B kullanıcısına yanıt
    Mantığın biraz doğru ama şu yanlış sen parmağını oynatamadıktan sonra karşılığını alsan ne almasan ne derhal özele gitmelsin

• Olm sağlığa paha biçilir mi 2 kuruş için parmağından olacaksın
  • Zamanında 3 ay geç ameliyat oldum,kırık düzeldi fakat kalıcı hasardan dolayı parmağımı tam olarak bükemiyorum. En kısa sürede özele git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba kafayı kırıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fizyoterapi alman gerekiyor olabilir, sinirsel hasar veya eklemde sorun olabilir. Tekrar röntgen ile bakılması gerekiyor. Git bi yerden iki yönlü el grafisi çektir at bakayım yönlendireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AC7DD5C3 -- 6 Eylül 2018; 0:17:10 >
  • beyler şimdi doktordan geliyorum ege üniversitesi hastanesinden doktor ilk röntgene baktı kırığı gösterdi 1 ay içerisinde iyileşme olmuştur dedi elimi uzatıp bileğimden tuttu derin nefes al dedi ve tüm gücüyle bastırıp parmağı büktü.Sen de evde saat başı bunu yap dedi sıcak suya tutabilirsin dedi 2 hafta sonra da gel dedi
  • yıllar önce daha küçükken denize gidecektik o ara basket oynuyorduk,topu bana sertçe atınca ben başka yere bakıyordum refleks olarak tutmaya çalışmıştım ama tutamadım.sonra denize gittik geldik aradan bir hafta 10 gün falan geçti tam hatırlamıyorum annem parmağımda bir tuhaflık var doktora baktıralım dedi.meğer basket topunu öyle refleksle tutunca o ara yüzük parmağım tırnağa yakın olan eklemden kırılmış,üstüne kaynamış bile.doktorun dediğine göre eğer düzeltmek için bir daha kırmaya gerek yok,zaten düzgün kaynamış,eğer kırıldığı zaman gitseydim yüzük gibi bir şeyi kemik kaynayana kadar takmam gerekecekti.ha extradan şöyle bir şey demişti belki sanada denmiştir.sıcak suya tuz döküp parmağımı bekletiyordum,arada parmağımla suyu karıştırıyordum filan su ılık hale geldikten sonra masaj gibi hareketler yapıyordum,hafifçe ovma,bükme hareketleri filan her akşam yapıyordum.şu an 10 15 yıldan fazla zaman geçmiştir ve herhangi bir problem yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.