Şimdi Ara

Beyler dişimin arasında tırnağım kaldı HELP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dişlerim kaşınıyordu tırnağımı azı dişlerinin arasına soktum kaldı orada büyük rahatsızlık veriyor help me ne yaparım nasıl çıkartırım kırık tırnağı oradan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dişimin Arasına Tırnağım Kaçtı, Ne Yapmalıyım?

Diş aralarına kaçan tırnaklar can sıkıcı ve rahatsız edici olabilir. Bu sorunu gidermek için izleyebileceğiniz birkaç adım vardır:

• Diş İpi Kullan: Diş ipi, diş aralarındaki yemek artıklarını ve diğer yabancı cisimleri temizlemek için en etkili yöntemlerden biridir. Yumuşak bir diş ipi kullanarak nazikçe tırnağı diş aranızdan çıkarmayı deneyebilirsiniz.
    • Kürdan veya Diş Çubuğu: Kürdan veya diş çubukları da diş aralarından yabancı cisimleri çıkarmak için kullanılabilir. Ancak bunları dikkatli kullanmak önemlidir; diş etlerinize zarar vermemeye özen gösterin.
    • Su Püskürtücü: Su püskürtücüler, diş aralarını temizlemek ve yabancı cisimleri çıkarmak için etkili bir başka yöntemdir. Tırnağı çıkarmak için diş aralarınıza su püskürtmeyi deneyebilirsiniz.
    • Diş Hekimine Başvur: Diş aranızdaki tırnağı kendiniz çıkaramıyorsanız, bir diş hekimine başvurmanız önerilir. Diş hekiminiz, tırnağı güvenli ve etkili bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olabilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Tırnağı çıkarmaya çalışırken diş etlerinize zarar vermemeye dikkat edin.
    • Diş aralarına sıkışmış tırnaklar enfeksiyona neden olabilir. Tırnağı çıkaramıyorsanız veya enfeksiyon belirtileri görüyorsanız (kızarıklık, şişme, ağrı), derhal bir diş hekimine başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • cımbız kürdan diş fırçası?
  • O tırnağı hemen çıkarmalısın biliyosun cinler tırnak yer sakın uyuma çıkarmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

cımbız kürdan diş fırçası?

+Diş ipi

Başkada yolu yok zaten ?
  •  Beyler dişimin arasında tırnağım kaldı HELP!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KararsızAdam

O tırnağı hemen çıkarmalısın biliyosun cinler tırnak yer sakın uyuma çıkarmadan

manyel vermesene hocam adama =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Off hepsini denedim olmuyor diş etlerim kanadı zaten tek tek bi ara diş yerinden oynadı sanırsam kan boşaldı diş fırçası deneyeceğim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Off hepsini denedim olmuyor diş etlerim kanadı zaten tek tek bi ara diş yerinden oynadı sanırsam kan boşaldı diş fırçası deneyeceğim şimdi

söyle birine sağlam bi yumruk atsın dişler kırılınca otomatikman düşecektir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Off hepsini denedim olmuyor diş etlerim kanadı zaten tek tek bi ara diş yerinden oynadı sanırsam kan boşaldı diş fırçası deneyeceğim şimdi

söyle birine sağlam bi yumruk atsın dişler kırılınca otomatikman düşecektir

Abi komikmisin ya ağzımdan kan boşalıyor diyorum yumruk atsın diyosun
  • quote:

O tırnağı hemen çıkarmalısın biliyosun cinler tırnak yer sakın uyuma çıkarmadan

Beyler dişimin arasında tırnağım kaldı HELP!

ağladım gülmekten
  • Beyler şöyle bir ihtimal varmı orada bişey yok yara yaptım orayı ondan dolayı acıyor çünkü diş ipini sokuyorum bir şey yok ama ip kan oluyor ne dersiniz ama sanki birşey varmış gibi hissediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.