Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ardack Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
93
Favori
35.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yada fiziki kartı bekleyip onla mı hem ilk harcama hem restoran kampanyası yapmak mantıklı?

Bunu yap, olur

Marketten Sanal yada fiziki 1 kez yararlanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restoran kampanyası yemeksepeti deneyen oldu mu

• çaylaq kullanıcısına yanıt

calisiyor

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam mesela 10000/600 olur mu sanalla bir kez 1000 TL harcama yaptığım için olmazsa mı yoksa hocam.

Edit: Yukarıda 1 yorumda ayrı ayrı yararlanan görmüştüm sanırım hem sanalla hem fiziki kartla marketten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Kasım 2024; 20:48:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Ayrı ayrı yararlanamazsın.

Sanal marketi restoran gördüğü için iade almış adam.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama diğer tüm cashback lerden o sektörden ilk olmak kaydıyla faydalanabiliriz değil mi hocam ilk 1000 yaptım diye diğerleri için de hakkım gitmedi doğru mu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Kasım 2024; 21:38:2 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

her sektör kampanyasında sadece ilk harcamada cashback verir.

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    Saydı mi durum nedir hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiziki kartım başvurudan 3 gün sonra teslim edildi. Getiren adam ilk kez bu kartla karşılaştığını söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kartı agt vermişler şimdiden fiziksel kart olayını kapattım. Aylar haftalar sonra dağıtıma çıktı derler, 3-5 ay sonra teslim ya edilir ya edilmez. Agt laneti ile 3 kere işim düştü her zaman aylar sonra teslim alabilmiştim.

• nier kullanıcısına yanıt

"agt kargo firması" kapanması dua ve temennisiyle rezil bir firma dediğiniz gibi. Kapansa hiç olmassa yokluğu memleket için ayrı bir ferahlık olacak. En son 2 ay önce ininal tam onaylı için sözleşme imzalamak için geleceklerdi. bir ara "geldik,yoktunuz" smsi gönderdiler, tekrar gelinecekmiş. Sanırım bir daha da göremem herhalde. ininal tam onaylı hesap sahibi olmanında üstünü çizdim haliyle.

• gonulbas kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar inanılmaz bir seviye, takip no bakarsan 10 kere dağıtıma çıkarıldı/bulunamadı ibaresi görürsün. Ama iletişim adına hiç bir şey yok. Enson ininal dediğiniz gibi kartı aylar sonra teşrif edip de alabilmiştim, onda da adrese değil beni aradılar sokağın ortasına çağırıp orada vermişlerdi eve bile gelmiyorlar. Haklarında binlerce şikayet olmasına rağmen hala da aktfiler ve bazı firmalar bunlarla çalışıyor. Karttan falan da feragat ettim zaten yunanistana gideceğim haftaya kart falan gelmez, umudu agt kelimesini duyduğum an kestim.

• Arkadaşlar fiziki kart gelmeden fiziki olarak alışveriş yapamıyoruz değil mi qr ödeme veya mobil temassız ödeme yoktu değil mi?

• nier kullanıcısına yanıt

bana geçen ay ziraat kartı agt ile gelmişti, 3 haftayı aşkın sürede geldi .d

parola kartlar ptt ile gelmişti benim, değiştirmişlerse kötü olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

bana geçen ay ziraat kartı agt ile gelmişti, 3 haftayı aşkın sürede geldi .d

parola kartlar ptt ile gelmişti benim, değiştirmişlerse kötü olmuş.

Tam zamanında fiziki kartları almışız agt hakikaten de hayatımda gördüğüm en kötü kurye benim de bir kart kaybolmuştu onlarda iken

• Bana, başvurduktan 2 hafta sonra agt'yle teslim edildi. Teslimat günü & dağıtıma dair hiç bir bildirim göndermeyip, habersizce teslimata gelinmesinden sonra "teslim edildi" sms'i göndermeleri müthiş bir hizmet örneği.

• migros digital koda cashback var mı

• Benimde parolakartım. Üzgün geldi tavsiye ve önerileriniz nedir arkadaşlar

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt

Hepsini ayrı ayrı alabiliyor muyuz

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Kampanyaların çoğu birleştirilebiliyor. Otobüs bileti için ucuzyolu firması ile anlaşmışlar 350₺ cashback verdi.

Seyahat 200₺
    Sanal kart 50₺
    Ucuzyolu 100₺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.