Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
142
Favori
84.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mart ayında da var. Sonrasını bilmiyoruz. Genellikle sonrası kötü oluyor. Nitekim müşteri ağına yeterince ulaşmış oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üyeli oluşturdum am hesabı onaylamak için gerekli adımlarda sıkıntı var. Onaylı hesaba geçemiyorum

• Daha önce 5000 TL ve üzeri alışverişe iade almıştım, 10000 TL üzeri alışveriş yapsam o kampanyadan da faydalanabiliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FLO deneyen yok mu? Birkaç kişi sormuş ama cvp göremedim. Giyim sayar mı ki FLO yu

• Goday kullanıcısına yanıt

Bende de Yüz Tanıma'ya geçmiyor ve bu yüzden doğrulamayı tamamlayamıyorum. Aradım farklı telefon ile deneyin dediler. Ama onunda garantisi yok.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

Başka telefonda da sözleşme onaylayamıyorum. Sözleşme açılmıyor.

• Goday kullanıcısına yanıt

Daha önceden yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş yazmıştı. Sistemsel bir sorun var ve onlarda farkında hocam. İletişime geçildiğinde de farklı durumlarla topu size atıyorlar.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

yaramaz bı uygulama sılın gıtsın yakında kampanyalar da bıter zaten bknz. nays

• quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

yaramaz bı uygulama sılın gıtsın yakında kampanyalar da bıter zaten bknz. nays

Kampanyaların biteceğini nereden öğrendiniz? İçinize mi doğdu acaba? Hayır zira henüz kampanyaları Mart ayının sonuna kadar geçerli yani henüz biten/bitmiş bir olay yok

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.