Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.170
Cevap
143
Favori
84.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de naystan gönderdiğimde kesmişti.Normal banka hesabımdan gönderdiğimde kesmemişti.Sanırım nays anonim olarak görünüyor o yüzden kesiyor.Zaten işlem geçmişne baktığımızda naysan gönderdiğimizde kişi adı yazmıyor, İş Bankası yazıyor.Normal banka hesabından gönderdiğimizde ise adımız soyadımız yazıyor.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    İş Bankasından gönderecektim baktım 6 lira işlem ücreti çıkıyor dedim enayilik etmiyeyim nays tan göndereyim. Yağmurdan kaçtık doluya tutulduk 9.90 kesmiş ParolaPara 😃
    Bilgilendirme için teşekkürler 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hebelecihübeleci H kullanıcısına yanıt
    Migros fiziksel mağazadan bahsediyorsunuz QR kodla iyzicodan ödeyebilirsiniz, migros kartınızı iyziconun içine tanıtın önce tabi.

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Aynısını ben de yaşadım akşam saatiydi.Göndereceğim bankada eft/havale gündüz ücretsiz akşam ücretliye dönüyor.Eft ücreti ödemeyim diye naysan göndermiştim kesinti olmuştu.Bu da ders oldu, daha sonra geçen cuma günü normal banka hesabından gönderdim kesinti olmadı.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    hocam yakınına hesap acıp kampanyadan faydalanabilmesi icin Yüz doğrulamasından gecmesi lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

merhaba hocam ben yeni kullanmya başladım bu uygulamayı da kendimize ait banka hesaplarından kendi parola hesabımıza para gönderince kesinti olmuyor doğru mu ? mesai saatleri dışında veya nays gibi uygulamadan gönderince mi kesiyor ?

ben mesela bankadan annemin parolasına para göndersem %1 mi kesinti olur ?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

hocam merhaba fiziki karım yeni geldi,akaryakıt aldım 750 liraya 150 verdi çok iyi gerçekten.Bu kampanyalar kaç aydır yıldır var ? inş mart ayından sonra da devam eder. eşime de hesap açtım 1500 liralık benzin alsak en kötübir ayda 300 lirasını geri almak çok avantajlı.

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Merhaba.Mesai saatlerinin önemi yok.Kendi banka hesabınızdan gönderince kesinti olmuyor.Başka birinin hesabından veya nays gibi kişiselleştirilmemiş yani ortak iban kullanan bir hesaptan gönderdiğinizde kesinti oluyor biliyorum.

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

ben de restoranda harcama yaptım 920 liralık ama 150 iade gelmedi hocam.Muhtemelen kullandıkları pos cihazı sisteme restoran koduyla kayıtlı değil. Başkasının posunu kullanıyorlar falan bir sürü iş dönüyor da Gratis'te hemen gelmesi lazımdı,ben akaryakıt aldım hemen geldi.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

aynısı arkadaşıma oldu kayıt açtırdık uğraşıyoruz ayın başından beri hala çözemediler. farklı telefon vs de denedik ama olmuyor. onlar da farkında hatanın. güncellememiz var vs dediler, arada tekrar deneyin, kayıt açtık dediler. beklemedeyiz

• İyzico üzerinden Parolapara kart ile 600 tllik (6x100) Migros dijital kod alımına 150 tl iade verdi. Restoran kampanyasına saydı.

• ego367 E kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanya kapsamında iade geldiğini nasıl görüyorsunuz ? Uygulamada cashback yazıyor sadece bende

Aynı gün içerisinde iade gelmediği için müşteri hizmetleriyle görüştüm ve iade manuel olarak yattı hocam

• Nonchalnt kullanıcısına yanıt
    Daha önceki kampanyalara göre fikir yürüttüm. Yoksa sadece iade ücreti yazıyor, kampanya adı yazmıyor.

• ego367 E kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

Mh ile görüşün derim bazen yaptırıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim paraya bu şekilde yükleme yapıldığında herzaman cashback geliyor başka bankaların kampanyaları da olsa fark etmez hep geliyor market geçiyor tavsiye ederim 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    yok hocam sanal marketi kastetmiştim.
    Ben şimdi parolapara kart bilgilerimi iyzicoda kaydettim. Sanal markette kart bilgileri kısmına hangi kartı yazmam gerekiyo ödeme yaparken? Parolapara kart ile ödeme yaparsam iyzico 300 tl kampanyasından nasıl yararlanıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelecihübeleci -- 9 Şubat 2025; 11:27:59 >
  • hebelecihübeleci H kullanıcısına yanıt
    Sanalmarkette ödeme yaparken o tanittiginiz parolapara kartınızı seçip iyzico ile ödeme yapacaksınız , ozaman sayar.

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Hocam denediniz mi sayıyor mu ? Uygulamadan yüklemek veya mağazadan yükleme ?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.