Bende de naystan gönderdiğimde kesmişti.Normal banka hesabımdan gönderdiğimde kesmemişti.Sanırım nays anonim olarak görünüyor o yüzden kesiyor.Zaten işlem geçmişne baktığımızda naysan gönderdiğimizde kişi adı yazmıyor, İş Bankası yazıyor.Normal banka hesabından gönderdiğimizde ise adımız soyadımız yazıyor. |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (57. sayfa)
-
-
İş Bankasından gönderecektim baktım 6 lira işlem ücreti çıkıyor dedim enayilik etmiyeyim nays tan göndereyim. Yağmurdan kaçtık doluya tutulduk 9.90 kesmiş ParolaPara 😃
Bilgilendirme için teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros fiziksel mağazadan bahsediyorsunuz QR kodla iyzicodan ödeyebilirsiniz, migros kartınızı iyziconun içine tanıtın önce tabi.
Aynısını ben de yaşadım akşam saatiydi.Göndereceğim bankada eft/havale gündüz ücretsiz akşam ücretliye dönüyor.Eft ücreti ödemeyim diye naysan göndermiştim kesinti olmuştu.Bu da ders oldu, daha sonra geçen cuma günü normal banka hesabından gönderdim kesinti olmadı.
-
hocam yakınına hesap acıp kampanyadan faydalanabilmesi icin Yüz doğrulamasından gecmesi lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba hocam ben yeni kullanmya başladım bu uygulamayı da kendimize ait banka hesaplarından kendi parola hesabımıza para gönderince kesinti olmuyor doğru mu ? mesai saatleri dışında veya nays gibi uygulamadan gönderince mi kesiyor ?
ben mesela bankadan annemin parolasına para göndersem %1 mi kesinti olur ?
-
hocam merhaba fiziki karım yeni geldi,akaryakıt aldım 750 liraya 150 verdi çok iyi gerçekten.Bu kampanyalar kaç aydır yıldır var ? inş mart ayından sonra da devam eder. eşime de hesap açtım 1500 liralık benzin alsak en kötübir ayda 300 lirasını geri almak çok avantajlı.
-
Merhaba.Mesai saatlerinin önemi yok.Kendi banka hesabınızdan gönderince kesinti olmuyor.Başka birinin hesabından veya nays gibi kişiselleştirilmemiş yani ortak iban kullanan bir hesaptan gönderdiğinizde kesinti oluyor biliyorum.
-
ben de restoranda harcama yaptım 920 liralık ama 150 iade gelmedi hocam.Muhtemelen kullandıkları pos cihazı sisteme restoran koduyla kayıtlı değil. Başkasının posunu kullanıyorlar falan bir sürü iş dönüyor da Gratis'te hemen gelmesi lazımdı,ben akaryakıt aldım hemen geldi.
-
aynısı arkadaşıma oldu kayıt açtırdık uğraşıyoruz ayın başından beri hala çözemediler. farklı telefon vs de denedik ama olmuyor. onlar da farkında hatanın. güncellememiz var vs dediler, arada tekrar deneyin, kayıt açtık dediler. beklemedeyiz
-
İyzico üzerinden Parolapara kart ile 600 tllik (6x100) Migros dijital kod alımına 150 tl iade verdi. Restoran kampanyasına saydı.
Hangi kampanya kapsamında iade geldiğini nasıl görüyorsunuz ? Uygulamada cashback yazıyor sadece bende
Aynı gün içerisinde iade gelmediği için müşteri hizmetleriyle görüştüm ve iade manuel olarak yattı hocam
Daha önceki kampanyalara göre fikir yürüttüm. Yoksa sadece iade ücreti yazıyor, kampanya adı yazmıyor.
Anladım teşekkürler.
Mh ile görüşün derim bazen yaptırıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim paraya bu şekilde yükleme yapıldığında herzaman cashback geliyor başka bankaların kampanyaları da olsa fark etmez hep geliyor market geçiyor tavsiye ederim 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam sanal marketi kastetmiştim.
Ben şimdi parolapara kart bilgilerimi iyzicoda kaydettim. Sanal markette kart bilgileri kısmına hangi kartı yazmam gerekiyo ödeme yaparken? Parolapara kart ile ödeme yaparsam iyzico 300 tl kampanyasından nasıl yararlanıcam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelecihübeleci -- 9 Şubat 2025; 11:27:59 >
Sanalmarkette ödeme yaparken o tanittiginiz parolapara kartınızı seçip iyzico ile ödeme yapacaksınız , ozaman sayar.
Hocam denediniz mi sayıyor mu ? Uygulamadan yüklemek veya mağazadan yükleme ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X