benim salı günü yaptığım decathlon harcamama iade yatmadı hala, ayrıca ekimde %50 sanal iade aldığım için kasımda yatmayacakmış. fiziki 2 kere yatmıştı heralde değiştirdiler artık sistemi. |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Bugün kü 1000 tl lik migros alışverişine 250 iade hemen geldi de, (kod)
Bunu market saymadım herhalde..
Restoran olarak mı saydi?
Eger öyle ise tekrar market yapsam 200 gelir mi?
Tecrübe eden var mı? -
Neden restoran olarak saysın ki?
-
Yukarılarda çok yazıldı Migros' u parolapara market olarak değil restoran olarak sayıyorquote:
Orijinalden alıntı: ZabadabadabNeden restoran olarak saysın ki?
-
Bunu da ilk defa gördüm. xD Restoran alışverişim yoktu, migros kod alayım bari.
-
Şu an durum nedir bilmiyorum ama Ekim sonu ve Kasım başında yaptığım 2 sanal kart işlemine (diğer kampanyalarda bağımsız) 50'şer TL iade geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 14 Kasım 2024; 16:42:18 > -
Fiziki mağazaya veya sanal markete normal market vermez mi hocam peki, yine restoran mı sayıyor? -
Fiziki olarak denemedim sanal olarak harcama yapmıştımquote:
Orijinalden alıntı: muskes1903
Fiziki mağazaya veya sanal markete normal market vermez mi hocam peki, yine restoran mı sayıyor? -
Durumu 2 sayfa önce yazmıştım.
-
Benim Balparmak alisverini de restoran olarak saymış. Enteresan bir algoritması var bunların. En iyisi daha önce market sayılan yerlerden alışveriş yapmak. İçimizde Bim, A101, Şok Tan market sayılan oldu mu acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZabadabadabŞu an durum nedir bilmiyorum ama Ekim sonu ve Kasım başında yaptığım 2 sanal kart işlemine (diğer kampanyalarda bağımsız) 50'şer TL iade geldi.
Bugün "Parolapara Parolapara" yazan -50TL (eksi) yansıma olmuş. xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 14 Kasım 2024; 19:32:40 > -
Kredi kartından para yükleyip harcama yapmak istiyorum ama aylık ne kadar harcayacağımı bilmediğimden biraz fazla yatırıp her seferinde bakiye kontrolü yapmak istemiyorum. Ay sonunda fazla bakiyeyi banka hesabına yollayabiliyor muyum? -
Arkadaşlar paribu cineverse uygulaması üzerinden cgv movie pass paket alımları sinema kampanyasına dahil sorunsuz iade geliyor sanal ya da fiziki kart ile alırsanız hem sinema kampanyası hem de sanal/fiziki kart kampanyasından iade geliyor 200 TL lik movie pass alımına 70 TL iade geldi -
Onaylı hesap yapmada sorun yaşıyorum. Kimlik okumada hata veriyor hep. -
Sanal market restoran /fiziki market gerçekten market olarak geçiyor.
-
Kredi kartı ile yükleme yok ki.
Olsa bile onu iade ettiren olmaz. O konular yasaklandı.
İade eden bir NKOLAY vardı. Onlar bile iade etmiyor artık.
-
Ben de aynı sorunu yaşıyorum Bir türlü kimlik okutamadım yapanlar nasıl hallettiler acaba -
Hocam 400 lük Cgv kodlari 250 den satılıyor,sizin böyle almanizin sebebi nedir?Ekstra bir kazanç mı var?Sinema bileti,misir falan gibi?
-
Ben paribu cineverse uygulaması içinden aldım 400 TL lik kod nerede 250 TL ki bilmiyorum onu? Benim aldığım kodda orta boy mısırda var ama ben mısır sevmem pek bilet fiyatı çıkışmadı ondan en ucuz olan paketi aldım malum sinema fiyatları 🚀quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANHocam 400 lük Cgv kodlari 250 den satılıyor,sizin böyle almanizin sebebi nedir?Ekstra bir kazanç mı var?Sinema bileti,misir falan gibi?
-
Cek satışta hocam,paribu borsasindan alinan 400 lük kodları kullanmayacak forumdaslar 250 den satıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X