|
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Bu tarz kampanyalar genelde her ay sıfırlanır ve tekrar hak verilir. Bu şekilde çok mantıksız. Bakalım nasıl bir aksiyon alacaklar oranlar cazip ama tek kullanımlık olması kötü.
-
Şartlarda bir defa ve sadece ilk kullanımfa yararlanılır ifadesi vardı. Örneğin markette 1000 liraya 200 lira veriyordu ama siz 500 lira harcarsanız sadece 100 lira alabiliyordunuz. İkinci harcamaya iade yoktu. Şansını deneyen iade aldı adamların normalde suistimal nedeniyle iadeyi geri alması lazımdı. Sektöre yeni girdikleri için şimdilik dediğiniz gibi oldu. Biraz müşterisi olunca Param gibi banlayıp geçerler muhtemelen.quote:
Orijinalden alıntı: Kocareis0685Arkadaşlar üç beş gün önceye kadar geçen ay iade alınan sektörlerde bu ay da iade alınıyordu ben de market ve restaurant aldım ancak dün giyim alışverişi yaptım iade gelmedi mail attım aradılar kampanyadan yararlanmışsınız o nedenle iade alamazsınız dedi. Geçen ay iade aldığımı ve diğer sektörlerde hem geçen ay hem de bu ay iade aldığımı söyledim. Sistemde sıkıntı vardı düzeltildi müşteri memnuniyeti adına yanlış verilen iadeleri geri talep etmedik ama artık kampanyalardan açıklamada yazdığı gibi bir defa yararlanılabiliyor dedi. Alışveriş yapacak olanlar göz önünde bulundursun
-
Evet deneme amaçlı migrostan alışveriş yaptım
450 TL'lik alışveriş 100 Migros çeki ile ve paparola market 70 TL ilk kart kullanımı 150 TL indirim ile
130 TL geldi
-
WhatsApp‘tan Migros kodu almaya restoran iadesi ve iyzico gıda kampanya vermeye devam ediyor mu -
Kozmetik kampanyasındaki "ilk alışverişinize" ifadesi ile kartla yapılan ilk alışverişi mi yoksa kozmetik sektöründeki ilk alışverişi mi kastediyorlar?
İlk alışveriş olarak market/migros alışverişi yaptım, iadeleri geldi. Sonra kozmetik olarak Rossmann alışverişi yaptım. Ama bu sefer kozmetik iadesi gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 28 Kasım 2024; 16:22:40 > -
Rosmana kozmetik olarak ayrıca gelmesi lazımdı ancak bana da gelmedi iptal ettim. Kayıt açmayla uğraşmak istemedim -
migros çeki neredendi acaba?
-
Kitapyurdu ndan 700 TL lik kitap siparişi verdim. Hemen 150Tl ve 100Tl cashback geldi. Sanal karttan ilk siparişim idi. 1 ay oldu kart hala gelmedi. -
Migros kod alimini sayiyorlarmi gida diye? -
100 TL kitap kampanyasından, peki 150 nerden geldi, ve 50 TL Sanal kart ilk kullanım kampanyasından neden gelmedi
-
Fiziki veya sanal kart harcamasından 150 TL gelmiş. Fiziki ve sanal kart kampanyası birleştirilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal3x -- 28 Kasım 2024; 22:47:9 > -
Salı günü iyzico kampanyası ile balparmak sitesinden verilen carktan 125 TL kupon indirimiyle 1033 lira sanal kartla alışveriş yaptım. 250+150 iade geldi. İyzico da 300+200 iade vermiş. Ayrıca balparmak sitesinde 1000 lira üzeri alışveriş yapanlara 200 lira pluxee bakiye hediyesi geldi. Toplamda 1100 lira iade geldi. Nasıl oldu anlamadım ama yılın en kârlı alışverişi oldu benim için -
benım de ılk alısverıs geldı sadece..çakışma oluyor
bug var yani
mh kabul ettı kaydımı ve 800 ıcın 150+200 yattı
-
Kampanya şartlarında verilmez diyor ama Onaysız hesaba cashback veriyor mu tecrübe eden var mı ? -
Karekodla ödeme yapmak istedim tanımlamayan dilde kod falan diyip hata veriyor. Nasıl bir iş bu -
quote:
Orijinalden alıntı: F3SV mağduruAGT hedeflenen teslim tarihi geçtikten 3 gün sonra geçtiğimiz Pazartesi günü PTT ile yeniden gönderilmesini istemiştim, Çarşamba günü tekrar görüştüm, SMS bu akşam geldi PTT'den. Bu iş çok uzadı.
Kart geçen Pazartesi günü teslim edildi. Biraz önce sanal kartla alışveriş yaptım. İlk alışveriş kampanyasına iade anında yattı, hesabıma geri çektim, anında geri geldi. İadeleri nakit olarak çekebilmek çok iyiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 29 Kasım 2024; 13:38:8 > -
Qr ödeme yok şuan o yüzden hata veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X