Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fatih KARAHAN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
89
Favori
33.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eft ile parolaparaya para gönderdim ama ne kadar sürede geçiyor hesaba? Yarım saat oldu gelen yok.
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

Ben dün gece fast yaptım. 5-10 dakika içinde yattı açıklamaya kullanıcı numaranızı girdiniz mi?

Bendede aynı
  • By The Elder Gods kullanıcısına yanıt
    Girdim ama siz fast ile gönderdiniz. Ben eft seçtim, hata ettik galiba.
  • Parolapara ile ilk kez alışveriş yaptım. 2 bin tl üzeri giyim alışverişi yaptım. Cashback olarak sadece 150tl geldi. 150 giyim için, 150 de ilk alışveriş için gelmesi gerekmez miydi?

sanalkart kampanyası kalktı fiziki kartla yaptıysanız gelmesi lazım evet.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Fiziki veya sanal kartla diyor hocam ilk alışverişte.
    Edit: Desteğe yazım ve diğer 150tl de geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 26 Kasım 2024; 22:42:46 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

ne zaman market kampanyası kalkmış ve ilk alışveriş kampanyası fiziki ve sanal birleşmiş

• kraly61 K kullanıcısına yanıt

fiziki ancak geldi market kampanyasıda kalkmış parolapara çabuk bitti

Aynı şekilde bana da oldu. Mail mi attınız? Canlı destek göremedim.

Edit: mail attım 1-2 saat içerisinde para yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 27 Kasım 2024; 12:29:3 >
  • Gece market kampanyası gözüküyordu 1000 TL alışveriş yaptım fiziki kartla 200+150 fiziki kart İlk harcama cashbackleri geldi daha önce sanal kartla da ilk harcama cashbacki almıştım ama kayıtla almıştım direk cashback vermemişti
  • Az önce 350tl Domino's alışveriş e fiziki kart ile yaptım
    150 TL fiziki kart +87.50 restoran iadesi anında geldi

Sanal kart ile de daha once almıştım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 27 Kasım 2024; 13:4:8 >
  • Alsancakweb A kullanıcısına yanıt

MIGROS ONE ISTANBUL TR firmasindan yaptigin 0.25 TRY tutarindaki islem Parolapara kartina iade edilmistir. B001

Bu ne demek şimdi. Market iadesi için poşet mi veriyorlar  

• Migros kod alımında restoran iadesi hala geliyor mu acaba? Son günlerde alan oldu mu?
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    umarım kampanya kazanımını etkilemez.
    poşet iadesi
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Poset normal iade. Cashback değil.migros hemen market iadesi neden vermiyor?
    Bu ay içerisinde daha önce iade almış olmalısınız veya üst limite ulaşmışsınızdır. Tabii eğer sistemleri düzgün çalışıyorsa.
  • Bende market kampanyasi kartada yada snaal harcama %50 iade var

Hocam bildiğim kadarıyla market alışverişinizden iade gerçekleştiği için cashback alamadınız.

• Arkadaşlar üç beş gün önceye kadar geçen ay iade alınan sektörlerde bu ay da iade alınıyordu ben de market ve restaurant aldım ancak dün giyim alışverişi yaptım iade gelmedi mail attım aradılar kampanyadan yararlanmışsınız o nedenle iade alamazsınız dedi. Geçen ay iade aldığımı ve diğer sektörlerde hem geçen ay hem de bu ay iade aldığımı söyledim. Sistemde sıkıntı vardı düzeltildi müşteri memnuniyeti adına yanlış verilen iadeleri geri talep etmedik ama artık kampanyalardan açıklamada yazdığı gibi bir defa yararlanılabiliyor dedi. Alışveriş yapacak olanlar göz önünde bulundursun

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.