< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Merhaba, hepsiburada'dan iade alabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay oldu hala kart gelmedi
AGT Kurte kadar lanet bir firma yok. Müşteri hizmetlerinede zaten ulaşamıyorsun. Kartın gelmesi için bol bol dua edeceksin başka bir çaren yok.
sanal kartla harcama olayı sadece internet üzerinden mi yapılıyor? yani QR ile kasada ödeme yaparken sanal kartı kullanabiliyor muyuz? QR kısmında böyle bir ödeme göremedim sanırım fiziki marketlerde bu sanal kartı kullanamıyoruz , doğru mu?
-
Önceki mesajları okuyun qr ödeme açılmadıgı defalarca söylendi.
Arkadaşlar çok şükür kartlar gelebildi. İlk kullanım için en iyi kombo nasıl olur yapıp tecrübe eden var mı acaba ( iyzico ekleyip farklı kategoride dahil edip vs ) ?
fiziki market alışverişine anında 200+150 geldi, önceden sanal ile 50 alana da veriyor yani.
-
Arkadaşlar NFC özelliği yok telefonumda. Hesap doğrulama için alternatif bir yol var mıdır? İlla NFC şart mıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
parolapara için referans kodu verebilirsiniz
sizin kodla hesap açabilirim
-
3. defa parolapara adresime kart gönderdi , 3 defa AGT kurye tarafından “adres hatası” olarak teslim edilemedi.
E-devletim de kayıtlı yıllardır faturalarımın geldiği adres.
Daha önce troy ve ing kartım da AGT tarafından teslim edilememişti.
Bankaların bu b*ktan kurye firması ile zorla çalıştığını düşünüyorum. Kim bilir ne rantlar dönüyor masa altın da. Bugün en basit bir evrak göndermenin maliyeti min 100₺. Hem banka için hem de bizim için zarar.
İyzico WhatsApp üzerinden migros kod alımına iadeyi vermeyi durdurdu diye biliyorum. Toplam iyzico200+parolapara 200+parolapara 250 mi iade aldınız.
11 kasımdan beri bekliyorum agt getirecek diye. bugün aradım ptt ile göndereceğiz dediler.
-
sanal kartla alisveris yaptim ama %50 gelmedi. hemen mi geliyor normalde?
-
Nfc li telefondan yapacaksın uygulamayı indirip başka yol yok maalesef
Referans sistemi yok yada ben denk gelmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X