|
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
kampanya dönemi yenilendiğinde kampanyadan tekrar yararlanabiliyorsun
-
i·lk alışveriş kampanyası sanal kart veya fiziki kart diye şartlar değişmiş sanırım açıklamada. Sanal almıştım fiziki alamıycam ayrıca gibi duruyor -
Sanal kart kampanyası ayrı iken 50 lira iade almıştım.Şimdi fiziki yada sanal kart diye birleştirilmiş.
Fiziki kartla yapsam verecek mi belirsiz
Benzer durumda olup iade alabilen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: kraly61Sanal kart kampanyası ayrı iken 50 lira iade almıştım.Şimdi fiziki yada sanal kart diye birleştirilmiş.
Fiziki kartla yapsam verecek mi belirsiz
Benzer durumda olup iade alabilen var mı
Müşteri hizmetlerine mail atmıştım konuyla ilgili 10 dk sonra döndüler.
Sanal kartla yararlandığım için fiziki kartla alışverişden yararlanamıyoruz
-
Agt denen lanet firma yüzünden gitti cashbackler -
Artık fiziki beklemeye gerek yok, sanal ile de 150 TL ye kadar %50 veriyor. -
eğer alabilen varsa yazarsa cok seviniriz arkadaşlar.
ona göre kuryeden kartı alırım yoksa kartı almaya gerek yok. Bu firma öyle sürekli kampanya yapacak bir firmaya benzemiyor. arkadasında destekleyecek veya fonlayacak banka yok. -
Elli kere kampanya değiştirdiler belki, hale bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Kasım 2024; 12:33:39 > -
Çakallar kartları göndermediler herkes sanal ile yapınca kampanyayı değiştirdiler 50+150 yerine sadece 50 vermiş oldular -
Ben kartını ilk zamanlarda almıştım 150 de aldım 50 de ama şöyle bir durum var bir kampanya ay boyunca 50 kere değişmez o zaman müşteride itibarında zedelenir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Kasım 2024; 18:54:43 > -
Bu saatten sonra kart gelmese de olur. -
AGT hedeflenen teslim tarihi geçtikten 3 gün sonra geçtiğimiz Pazartesi günü PTT ile yeniden gönderilmesini istemiştim, Çarşamba günü tekrar görüştüm, SMS bu akşam geldi PTT'den. Bu iş çok uzadı.
-
-
QR kod denedim eczanede hâlâ aktif değil , bilginize.. -
Kampanyaların her birinde ilk harcama için diyor, o sektörde ilk değil mi bahsettiği? parolaparada ilk alışveriş değil -
Hocam her sektörde 1 defa. Fiziki ve sanal ayrımı olmaksızın -
Sağol hocam -
fiziki kartla migros'tan fiziki 1000 tl alışverişe 200+150 verdi, hem market hem %50 olanı yedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X