Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -frambuaz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
144
Favori
87.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemedim ama olmadığını biliyorum biri soylemisti. İlla fiziki kart istiyor. Bu arada bkm'ye kaydedip banka kartı ile akaryakıt alabiliyorsun diye biliyorum aytemizden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bkm kaydi yapilabilir de mevzu cashback olunca el gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Daha iyi cashback veren başka banka göremedim. Yazdığımız notları dikkate alsalar bu şekilde durum yaşanmayacak. İade yapilsin Parolaparaya da şikayet kaydı açacağım. Bu madde herkesi mağdur ediyor.

Alıntıları Göster
    Bu madde dört aydır var zaten. Değişmez. Ya fiziki alışveriş yapacaksın ya da sanal market için başka alternatiflere bakacaksın. Adam diyor benden iyi iade veren yok. Benim şartım da bu. Yapacak bir şey yok. Oyunu kuralına göre oynamak lazım.

• babayorgun_ B kullanıcısına yanıt
    Bkm kaydını denemiştim masterpass de bkm de kartı kabul etmiyor fizikisinide sanal olanı da denedim kaydedilmiyor geçerli kart olarak görülmüyor her ikiside.

• sevgililer günü özel kampanya diye bildirim geliyor kampanyalar kısmında ekstra hiçbir kampanya gözükmüyor

• Bimpara yükledim 1000 TL , 300 TL cashback hemen geldi.

%20 market ve sanal kart ilk kullanım 100 TL.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    fiziki alışverişte qr yok di mi? fiziki kart lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    QR yok fiziksel kart lazım

• 4 farklı yeni-eski cihazdan (android,ios) denedim bir türlü Kimlik Doğrulama yapamıyorum. Konunun ilk mesajına üye olanların telefon modelleri yazılsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 14 Şubat 2025; 18:24:3 >
  • şimdi ben migrostan 1240 tllik sipariş verdim 1220tl almışlar 20tlsi iade olacak diyor. ama ben cashbacki banka hesabıma attım ne olacak şimdi?

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

ben samsung m52 cihazımla dün üye oldum. kimlik doğrulamada sorun yaşamadım.

• Gönderdiğim paranın 100de 1ini işlem ücreti olarak kesti.Sizde böyle birşey oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimde yer alan cashback DR mağazasında geçer mi?

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

Başka birinin hesabından ya da nays gibi ortak iban kullanan bir uygulamadan gönderirseniz keser.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

Kendi parolapara hesabımdan eşimin parolapara hesabına gönderdim.Gönderdiğim hesaptan kesildi.Ayrıca lcw online 1000tl üstü işleme cashback vermedi.

Tamam işte kendinize ait bir iban nosundan(gönderen kısmında adınız soyadınızın olduğu iban) kendi parolapara hesabınıza göndermediğiniz için kesmiş.

Parolaparalılar birbirine para gönderince %1 kesinti var. Parayı gönderenden değil alandan kesiyor.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

Deneye deneye en sonunda yapmıştım çok kötü uygulama, kapatıp deneyin sürekli

• Şok win para yüklesem market kampanyası ve ilk alışveriş kampanyası birleşir mi?

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

İlk alışverişse birleşir

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.