< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (60. sayfa)
-
-
Hocam bkm kaydi yapilabilir de mevzu cashback olunca el gitmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu madde dört aydır var zaten. Değişmez. Ya fiziki alışveriş yapacaksın ya da sanal market için başka alternatiflere bakacaksın. Adam diyor benden iyi iade veren yok. Benim şartım da bu. Yapacak bir şey yok. Oyunu kuralına göre oynamak lazım.quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSiDaha iyi cashback veren başka banka göremedim. Yazdığımız notları dikkate alsalar bu şekilde durum yaşanmayacak. İade yapilsin Parolaparaya da şikayet kaydı açacağım. Bu madde herkesi mağdur ediyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bkm kaydını denemiştim masterpass de bkm de kartı kabul etmiyor fizikisinide sanal olanı da denedim kaydedilmiyor geçerli kart olarak görülmüyor her ikiside.
sevgililer günü özel kampanya diye bildirim geliyor kampanyalar kısmında ekstra hiçbir kampanya gözükmüyor
Bimpara yükledim 1000 TL , 300 TL cashback hemen geldi.
%20 market ve sanal kart ilk kullanım 100 TL.
-
fiziki alışverişte qr yok di mi? fiziki kart lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
QR yok fiziksel kart lazım
4 farklı yeni-eski cihazdan (android,ios) denedim bir türlü Kimlik Doğrulama yapamıyorum. Konunun ilk mesajına üye olanların telefon modelleri yazılsa güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 14 Şubat 2025; 18:24:3 > -
şimdi ben migrostan 1240 tllik sipariş verdim 1220tl almışlar 20tlsi iade olacak diyor. ama ben cashbacki banka hesabıma attım ne olacak şimdi?
ben samsung m52 cihazımla dün üye oldum. kimlik doğrulamada sorun yaşamadım.
-
Gönderdiğim paranın 100de 1ini işlem ücreti olarak kesti.Sizde böyle birşey oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğitimde yer alan cashback DR mağazasında geçer mi?
Başka birinin hesabından ya da nays gibi ortak iban kullanan bir uygulamadan gönderirseniz keser.
-
Kendi parolapara hesabımdan eşimin parolapara hesabına gönderdim.Gönderdiğim hesaptan kesildi.Ayrıca lcw online 1000tl üstü işleme cashback vermedi.
Tamam işte kendinize ait bir iban nosundan(gönderen kısmında adınız soyadınızın olduğu iban) kendi parolapara hesabınıza göndermediğiniz için kesmiş.
-
Parolaparalılar birbirine para gönderince %1 kesinti var. Parayı gönderenden değil alandan kesiyor.
Deneye deneye en sonunda yapmıştım çok kötü uygulama, kapatıp deneyin sürekli
Şok win para yüklesem market kampanyası ve ilk alışveriş kampanyası birleşir mi?
İlk alışverişse birleşir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X