Şimdi geldi kart Sözleşme doldurdum zarfta zaten sözleşmeli diye kocaman yazmışlar 1 haftada elime ulaştı kart İstanbul |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
QR kodu çalışıyor mu -
İyzico'ya bir türlü kartı ekleyemedim, beklenmeyen bir hata oluştu diyor sürekli. -
kart eklemene gerek yok. kampanya içinse kart bilgisi ile öde direk
-
Whatsapp üzerinden linkle Migros kod alacağım, gelen linkte İyzico'ya kayıtlı kartları seçmek gerekiyor. -
oluyor diye biliyorum. kartları seçme yeriene tıklayıp en alta bakın,yeni kart bilgisi girme adımı çıkabilir. migros wp hattına yazdım ama bozulmuş galiba, cevap gelmiyor
-
Teşekkürler oluyormuş sonradan gördüm.
Parolapara 250+150 iade geldi ama İyzico market 1000/200 gelmedi bana? Başka arkadşalara gelmiş? -
İyzico gida uzerine yaptigim bir alisveriste mcc kodu restoran olarak geciyor diye cash tanimlamasi yapmiyorlar. Adamlarin ticarî unvani gida üzerine geciyor kabul etmiyorlar -
Kampanyaya katilim yapmamisindir
-
Yaptım. Müşteri hizmetleri Migros kampanyaya dahil değil diye ısrar ediyor, %50 salı kampanyasıyla karıştırıyorlar muhtemelen. Birkaç temsilciyle yazıştım, birini kayıt açmaya ikna ettim bakalım sonuç ne olacak. :) -
Getir yemek te kart eklenmiyor. ''Sistem Hatası (kksp_GetCardInfo sonucu boş veya Kart Bulunamadı veya Kart OnUs Değil)'' hatası veriyor.
-
Evet eklenmiyor demek halen düzelmemişquote:
Orijinalden alıntı: nierGetir yemek te kart eklenmiyor. ''Sistem Hatası (kksp_GetCardInfo sonucu boş veya Kart Bulunamadı veya Kart OnUs Değil)'' hatası veriyor.
-
Master pass ekleyim dedim orada da hata veriyor eklenmiyor.
-
Orada da sorunlu halen ne masterpass e ekleniyor ne de getirequote:
Orijinalden alıntı: nierMaster pass ekleyim dedim orada da hata veriyor eklenmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Orada da sorunlu halen ne masterpass e ekleniyor ne de getire
Alıntıları Göster50 tl lik nakit ödeme vardı getir de onu parola ile ödeyim dedim olmadı, master pass ekli sipay vardı onu kullandım ben de. Sorunlu bir kart ya.
-
AGT Kurye kadar lanet bir firma yok. 20 gün geçti kuryeye verileli hala kart tarafıma ulaştırılamadı. Müşteri hizmetlerinede zaten ulaşılamıyor.
QR kod ile ödeme yapılabiliniyormu şuanda aktif olarak.? Eğer yapılıyorsa cashback veriyormu QR kod ile alışveriş yapsakta ?
-
QR kodla niye ödeme yapilmazki yokmu deneyen peki bende bubsoruyu merak ediyorum
-
cashbackleri baya iyi
-
MH görüştüm şuan aktif değil dedi
Çalışma varmış -
parolapara kimin arkadaşlar. güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X