QR çalışmıyor. |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Sanal karta ilk alışverişe şu an iade yok artık. Kampanyalardan silinmişti.
10 gün önce vardı diye hatırlıyorum.
Migros kodları restoran olarak geçiyor.
-
Ben 7 Kasım'da yapmıştım işlemi hocam ilk alışveriş gelmediğine şimdi uyandım kayıt açtım yatırdılar manuel az önce -
NFC özellikli olmayan telefon olduğu için kimlik doğrulama yapamadım varmı çözümü olan -
WhatsApp üzerinden iyzico ile odeniyor. Kartı iyzico yamı eklediniz -
Yok normal parolapara kartı ile öde dedim iyzico link üzerinden ödeniyor -
Sanırım bu işlemi restaurant görüyordu.
Restaurant kampanyası gözükmüyor şu an kampanyalarda -
1 hafta önce yemeksepetinden harcama yaptım cashback gelmedi.
-
getir ya da getir büyükten alışveriş yapan var mı market kampanyasına sayılıyor mu acaba
-
Var, o özellik olan birin telefonunu rica edip yap, sonra uygulamayı kaldırırsın.
-
Haftasonu kartı iptal ettirdik.yeniden talep edebilirsiniz dediler, hala talep edilemiyor kartıda iptal etmemişler meğer -
Kartı teslim alan arkadaşlar bana kartla beraber bir sözleşme geldi ve kurye onu doldurmamı istedi sizde bu şekilde sözleşme doldurarak mı teslim aldınız kartları acaba
-
cumartesi günü evde 2 hesaptan iptal ettirmiştik birinde sms ile kod yollayıp kodu sordu onun iptal olmuş tekrar başvurdum, diğerinde kod falan sormadı o hala iptal olmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Kasım 2024; 17:4:44 > -
O olmayanı tekrar yönlendirmişler ,o yüzden iptal olmamış.. gelmeyecek agt hâlâ anlamıyorlar.. -
restorant kampanyası uygulamada gözükmüyor. bitti mi acaba?
kart gelmeden kampanya bitti.
-
Nfc var telefonumda fakat üye olurken nfc okuma kısmını bir türlü geçemiyorum. Müşteri hizmetleri de 0 caba sarf ediyor maşallah. Başka birinin telefonunda deneyin diyor. -
Bu tür durumlarda cashback gelmediğini yazan forumdaşlar oldu. Bittiği anlamına geliyor yani. Aralık'ta tekrar açılır belki.
-
Fiziki kart ile ilk alışverişte misal 500 TL lik A101 market alışverişe 250 +100 yani 350 TL mi cashback verir? Bir de hemen yükleniyor mu cashback?
Edit: Bilen yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowylord -- 20 Kasım 2024; 7:0:57 > -
Bu 10k harca meselesi fups, nays gibi platformlarla yapılabiliyor mu, deneyen oldu mu hiç -
Yaz yaz böyle yaz açık açık Hatta bi extra 250 TL daha geliyor dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 19 Kasım 2024; 9:28:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X