Kimlik taratınca direk geri atıyor tekrar deniyorum olmuyor böyle hata alan oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende aynı hafta sonu kayıt açtım. Ne ilk harcamaya nede market harcamasına iade gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiziki kart ile ilkdefa bugün alışveriş yapıcam. Uygulamadan şifre belirledim sorun olmadan kartı kullanabilirim dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Agt kargo denen kabus yüzünden gönderilen fiziksel kartı iptal ettirme talebi ilettim, sebep olarak gecikme. Tekrardan fiziksel kart oluşturma ekranı geldiğinde PTT kargo ile gelmesini talep edeceğim. Bu agt nasıl kapanmıyor arkalarında hangi güç var anlamış değilim gerçekten, ve firmalar binlerce şikayete rağmen bu ucubelerle nasıl çalışıyor anlamadım.
Aradım müşteri hizmetlerini 2 gün oldu hala eklemediler cashback bu nasıl iş anlamadım
Sanal kartla QR alışverişi olmuyor mu
Tanımlanamayan QR kodu hatası verdi neden olabilir
Başka kartla sorunsuz ödedim aynı QR koduyla
Bazı bankaların pos QR kodları Sadece kredi kartları ile çalışıyor ön ödemeli kartlarla çalışmıyor
Oda bize denk geldi demekki teşekkür ederim
Kampanya tarihleri önemli
Aylık ise her ay
Benim cashback de 3 gündür yatırılmadı. Destek oluşturduktan 2 dk sonra müşt. temsilcis aradı. 299 TL alışverişime iade gelmediğini söyledim, o da işlem yaptıktan sonra ilgili departmana ilettiğini söyledi. İşin ilginci; son dönemde cashbacklerin kontrol etmek sebebiyle otomatik yansımadığı gibisinden bir şey söyledi.
-
Parolapara'da QR ödeme hala aktif değil.
Konuda daha önce üç dört kez yazıldı.
-
Teşekkür ederim hocam QR ın aktif olmayabileceği aklıma gelmedi valla
Kart kaç günde bu geliyor. QR hata verdiği için kullanmıyorum kartı
Agt verildiyse hiç bekleme şimdiden geçmiş olsun.
Sanal kartımla online ibb halk ekmek sitesinden alışveriş yaptım sadece ilk alışveriş cashback geldi 50 lira başka bi kampanyaya saymadı heralde
dünkü fiziki migrosa harcamama 200+150 gelmedi, o an aradım, güncelleme var, iadeniz gelir dedi, yine de kayıt açtırdım...
-
Kayıt açmıştım aradılar mcc koduyla alakalaliyms.
Diğer kampanyalara saymamışlar o yüzden
Ben ne bileyim hangi pos nerden çekiyor saçma işler işin garibi hiç bi yerde yazmayan bi bilgi fişte bile yok
10 kasim daki giyim alışveriş ime az once 150 cashback geldi.o gün kayıt açmıştım.tabi.
Benim de 2 gün önce açtığım kayda cashback geldi.
-
Kayıt açılmasına binaen benim %50 ilk alışveriş cashback de geldi. Hatta diğer %20 iade kampanyalarından biri de işlemiş. (e-bebek'in kendi sitesinden alışveriş)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X