Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.458
Cevap
151
Favori
106.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kaldırmama gerek kalmadı, uygulama benim telefonumun markasıyla uyumsuzmuş, son güncellemeden sonra çalışmıyor.

Bahaneleri "sorun sizin telefonunuzda, bizde değil"

Bu arada diğer banka ve ön ödemeli kart kuruluşlarının toplam 28 uygulaması sorunsuzken, sorun nasıl benim telefonumun markasında oluyor da parolaoarada olmuyor anlamış değilim.

Uygulama sayısı doğru. Sektörden 28 uygulama sorunsuz, 29. uygulama olan parolapara çalışmıyor. Ve sorun Oppo'daymış... İnsanın "Oppo Öppsün sizi" diyesi geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay az önce girdim uygulamaya gördüklerim karşısında şok geçirdim ve nays tan sonra parolapara uygulamasını da rafa kaldırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler cashbackler yuzde on mu olmus bana mi oyle geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babayorgun_ B kullanıcısına yanıt

Evet yuzde 5 ten 10 a cekmisler ama hala az bence

• Stansfield__ S kullanıcısına yanıt
    Hocam bime soka marketle migrosa para atiyoruz hic yoktan iyidir yuzde on buna sukur..

• market, restoran ve akaryakıt %10 olarak revize edilmiş. Tepkiler işe yaradı, hiç yoktan iyidir.

Bende migrosa bakiye yukluyordum dijital kod alarak restoran gordugu icin yuzde 25 iade veriyordu cok iyi geliyordu. Yuzde 10 az geldi o yuzden

• Kampanya Koşulları:
    Market harcamanın %10'u Parola Cüzdan hesabına iade edilir.
    Kampanya 31.03.2025 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanya kazanımı ilk harcaman için geçerlidir. Kampanya tek seferde 500 TL ve üzeri harcamalar için geçerlidir.
    Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 250 TL’dir. Örnek kazanımlar;
    500 TL harcamana 50 TL iade edilir.
    1.000 TL harcamana 100 TL iade edilir.
    2.500 TL ve üzeri harcamana 250 TL iade

• Akaryakıt harcamanın %10'u Parola Cüzdan hesabına iade edilir.
    Kampanya 31.03.2025 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanya kazanımı ilk harcaman için geçerlidir. Kampanya tek seferde 250 TL ve üzeri harcamalar için geçerlidir.
    Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 250 TL’dir. Örnek kazanımlar;
    250 TL harcamana 25 TL iade edilir.
    1.000 TL harcamana 100 TL iade edilir.
    2.500 TL ve üzeri harcamana 250 TL iade edilir.

%10 kampanyalar çogu bankada var zaten hocam. peşin para niye harcasın millet.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cepteteb kullaniyorum aidat alan kredi kartim yok oyuzden market kampanyasi kredi kartinda denk gelemiyorum oneriniz varsa dinlerim

• Stansfield__ S kullanıcısına yanıt

%10 üzeri veren başka kalmadı pek

• quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun_

Hocam ben cepteteb kullaniyorum aidat alan kredi kartim yok oyuzden market kampanyasi kredi kartinda denk gelemiyorum oneriniz varsa dinlerim
    TEB 28 Şubat'a kadar bonus poslarından 10.000'e 1000 bonus veriyor. Önemli olan toplam 10.000'i geçmek. Parçalı ödeme de olur. %10 veren banka kalmadı. Eskiden Ramazan kampanyaları çok canlı geçerdi. Şu an %5 bşl in sunmayan bankalar var. Bu koşullarda %10 bile güzel oran artık maalesef.

26 Subat - 1 Nisan 2025 tarihleri arasinda Bankkart'iniz ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Sarkuteri uye isyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacaginiz 2.500 TL ve uzeri her alisverisinize 250 TL, toplam 2.500 TL Bankkart Lira! Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya RAMAZAN yazip 4757'ye SMS gondererek katilabilirsiniz. Ayrintili bilgi Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'de. SMS almak istemiyorsaniz SMS IPTAL yazip 4757'ye gonderebilirsiniz. Mersis:0998006967505633 B001

• Tum ilgilenenlere tesekkurler muhabbetin ustune bankkart mesajini ben de aldim:)

• Bu adamların Bim grubu (File) ile hala POS anlaşması olmaması kötü.

• Teb 10 bin tl bugun yapmistim hem kredi karti hemde %10 orani
    Tamiden de yaptim 3 kartla
    Ziraat 2500tl ye 250tl arti 50tl veriyor %10 dan bir tik daha kartli

Parolaparanin yaptigi ticari stratejidir %25 miydi ney oradan ilk %5 e dusur dalga gec sonra seve seve %10 cikart milleti sevindirt. Direk %10 a dusseydi harcamama tepkisi devam edecekti. Tam uyanik firma ise yariyor mu buyuk ihtimal yaramistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 26 Şubat 2025; 20:40:41 >
  • İlk harcaman için geçerlidir yazmış kampanyalarda . Sadece ilk alışveriş için mi kazanım elde edecez saçma olmuş

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    bunlar yine iyi ya qnb carfurdan başka marketle calısmıyor herhalde :)

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

İşe yarasa bile artık zor gelir gidenlerin müşterlerin yarısını kaybettiler zaten herşeye %20 veriyorlardı ben olsam 15 düşürür devam ederdim

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.