Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bydemirci , siriussirius , JaxeRi , Azstek Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.396
Cevap
148
Favori
97.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gecis amacimiz zaten %20/25 olmasiydi %5/%10 olduktan sonra ben niye boyle firmanin kartini alayim boyle sayisizca firma var zaten. Banka uygulamasi yapip daha qr odeme sistemi olmamasindan belliydi bu firmanin ne oldugu. Bddk mi tcmb mi neresiyse adam gibi oturmayan firmaya baslangic vermemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

bunlar yine iyi ya qnb carfurdan başka marketle calısmıyor herhalde :)
    QNB'ye bir şeyler yazardım da gereksiz yere gerilmeyelim. Her ay arıyorlar bankamızdan memnun musunuz diye sorup kampanya teklif ediyorlar. Kayıt altında ise dinleyen varsa diye 'banka diye geçinip kampanya bile yapmıyorsunuz' diyorum koskoca Katar sermayesi kampanya yapmak adıma bir tane adım atmıyor. Hüsnü Özyeğin bankayı sattı gitti Fiba'yı kurdu. Daha fazla kampanya yapıyor butik bir banka ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

QNB'ye bir şeyler yazardım da gereksiz yere gerilmeyelim. Her ay arıyorlar bankamızdan memnun musunuz diye sorup kampanya teklif ediyorlar. Kayıt altında ise dinleyen varsa diye 'banka diye geçinip kampanya bile yapmıyorsunuz' diyorum koskoca Katar sermayesi kampanya yapmak adıma bir tane adım atmıyor. Hüsnü Özyeğin bankayı sattı gitti Fiba'yı kurdu. Daha fazla kampanya yapıyor butik bir banka ile.

Alıntıları Göster
    Şu arama konuduna katılıyorum hakikaten de her ay düzenli arıyorlar memnun musunuz falan diye yani her ay düzenli arayıp memnun musun diye sorması tuhaf hayır bu endeks mi her ay yükselip düşsün? Artık aradıklarında açmayarak memnun olmadığımı dolaylı yoldan dile getiriyorum 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

Teb 10 bin tl bugun yapmistim hem kredi karti hemde %10 orani
    Tamiden de yaptim 3 kartla
    Ziraat 2500tl ye 250tl arti 50tl veriyor %10 dan bir tik daha kartli

Parolaparanin yaptigi ticari stratejidir %25 miydi ney oradan ilk %5 e dusur dalga gec sonra seve seve %10 cikart milleti sevindirt. Direk %10 a dusseydi harcamama tepkisi devam edecekti. Tam uyanik firma ise yariyor mu buyuk ihtimal yaramistir
    Ziraat kampanyaları birleşmez. Sadece 250 gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Şu arama konuduna katılıyorum hakikaten de her ay düzenli arıyorlar memnun musunuz falan diye yani her ay düzenli arayıp memnun musun diye sorması tuhaf hayır bu endeks mi her ay yükselip düşsün? Artık aradıklarında açmayarak memnun olmadığımı dolaylı yoldan dile getiriyorum 😀

Alıntıları Göster
    Her ay açıp "banka diye geçinmeyin. Dinleyen biri duyar belki" diyorum.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]

Market Alışverişlerinize 500 TL BankkartLira

Ramazan Alışverişlerinize Toplam 2.500 TL Bankkart Lira

Kredi karti ile bilmem de Banka karti ile birlesir gibi görünüyor ama denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

Market Alışverişlerinize 500 TL BankkartLira

Ramazan Alışverişlerinize Toplam 2.500 TL Bankkart Lira

Kredi karti ile bilmem de Banka karti ile birlesir gibi görünüyor ama denemedim

Birleşmez.

• ben bugün yine mail attım %5 ten %10 a çıkması ama yinede yeterli değil ya eskisi gibi %25 yada en azından %20 yapılırsa iyi olur %5 yada %10 için kimse gelmez dedim. mh hemen aradı yöneticiye ileteceğini söyledi. piyasada %10 sunan bir sürü uygulama var Sizin öne çıkmanız için en azından %20 olmanız lazım dedim dikkate alacaklarını söylediler. inşallah artırırlar

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

Bende yazdım herkes yazar ise belki oranları eskisi gibi yada %20 getirirler

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Ben dikkate aldıklarına inanıyorum. 5 e dusurduklerinde de 1 sayfa mail attım 1 saat içinde aradılar ileteceklerini soylediler ve şimdi artırdılar. Bugünde mail attım telde konuştum anlattım. Maalesef sıkıntı bizde. Oranlar düşünce her 1000 kişiden 900 u hesaptaki parayı çekip gidiyor hesabı kapatıyor. Bizim gibi tek tük insanlar mail ve telefon ile uğraşıp öneri ve şikayet geri bildiriminde bulunuyor. Halbuki birsuru insan bunu yapsa hem bizi dikkate alan çok kisj varmış diye düşünüp artirlar hem de yeni kampanyalar getirirler. Bizlerden başka arayan soran mail atan olmayınca adamlar çok sallamiyor. İnsanlar hem uğraşmıyor hemde bedeva oran bekliyorlar

• gül_ym kullanıcısına yanıt
    Nereden nasıl kâr yapacaklar, ticari amaçla kurulmuş olmalılar. Bu oranda fena değil, yaptıkları yanlış ay sonunu beklemeden yapmaları. Yakıt makıt hiç birşey almamıştım, market harici.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Geldi hocam ama 2000/200 toplamda 2bin parapuan olsaydı daha hoş olurdu gibime geliyordu.

tabi yüzdesel bakarsak %10 .

www.qnbcard.com.tr
    QNB'den Ramazan bereketine özel 1500 TL ParaPuan! | QNB Kredi Kartı
    https://www.qnbcard.com.tr/kampanyalar/qnbden-ramazan-bereketine-ozel-1500-tl-parapuan-41824
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

Geldi hocam ama 2000/200 toplamda 2bin parapuan olsaydı daha hoş olurdu gibime geliyordu.

tabi yüzdesel bakarsak %10 .

www.qnbcard.com.tr
    QNB'den Ramazan bereketine özel 1500 TL ParaPuan! | QNB Kredi Kartı
    https://www.qnbcard.com.tr/kampanyalar/qnbden-ramazan-bereketine-ozel-1500-tl-parapuan-41824

Mobil temassız ile birleşir mi hocam?

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Pos şartı olmadığı için belki kullanan çıkar. NFC ile de birleşir ama gerçek harcama yapacak olanlar için en makulu ziraat. Puanı nasıl kullanacağım derdi yok hiç olmazsa.

Bilgi için teşekkürler.

• 3 ayda çöp oldu bu da

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.