Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.455
Cevap
151
Favori
106.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet aylık 1 hak yenileniyor

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gumus2929 G kullanıcısına yanıt

eray yazıyor

• Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU]

Kampanya Koşulları:

• Hepsiburada alışverişinin %10'u Parola Cüzdan hesabına iade edilir.
    • Kampanya 14.03.2025 - 30.04.2025 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya kazanımı ilk harcaman için geçerlidir.
    • Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 100 TL’dir.
    • Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilebilir.
    • Kampanyadan her kullanıcı 1 defa faydalanabilir ve bir müşteri en fazla 100 TL nakit iade kazanabilir. Kampanya hakkın her ay otomatik olarak yenilenir.
    • Harcamanın tamamı ya da bir kısmının iptal veya iadesi durumunda, bu harcamadan kazandığın nakit iadesi, Parolapara’ya iade edilir. Kampanya katılım hakkın yenilenir.
    • Bu kampanya sadece Hepsiburada harcamalarında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamındaki kampanya kazanımı, alışveriş harcaması tamamlandıktan sonra Parola Cüzdan hesabına yatırılacaktır.
    • Parola Cashback Programı'nın suistimal edildiğinin tespiti halinde, kazanç ödemesi yapılmayacaktır. Bahsi geçen suistimale yönelik tespit, Parolapara tarafından yapılmaktadır.
    • Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Bu %50 kampanyası 800/400 olmuş ilk harcamaya, fiziksel kartı şubatta çıkarttım ocakta sanal karttan harcama yapıp %50 cashback kazanmıştım bu yenileniyor mu yoksa sadece 1 kereye özel miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 22 Mart 2025; 14:21:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hafta sonu olunca mesela iş bankasından paraya göndersem parola hesabına hemen geçiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH yi şimdi aradım sordum. Dediği aynen şu. Parolapara kartı ne zaman cikarttiginiz başvurduğunuz önemli değil. Sadece parolapara kart ile daha önce hiç alışveriş yapmamış olmanız gerekiyor. İlk yapacaganiz harcama için harcama tutarının yarısı maksimum 400 TL anında iade diyor. Yani 800 e 400 oluyor . Daha önce kullananlar faydalanamiyor

• 3-4 gün önce her zaman aldığım yerden ve iade veren yerden benzin aldım iade gelmedi. Aynı zamanda birader başka ilden benzin aldı ona da gelmedi. Destek talebi oluşturduk klasik aradılar falan ancak dün de hala iade gelmeyince destek talebi oluşturdum yine. Bu sefer 7 dakika sonra direkt talebi kapatıp arama vs. de yapmadılar. Ben artık kullanmam bunu.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    şikayetvar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala uygulamayı düzeltmediler. Hala çalışmıyor. Web sayfasına da giremiyorum. çalışma varmış. Resmen dalga geçiyorlar.

• hamkaya H kullanıcısına yanıt

bende sabah para attım hala gelmedi

• Kartım geldi, aktive ettim, şifremi de belirledim, içinde param da var, fakat pos cihazında ödeme reddediliyor, ilk kullanım öncesinde yapmam gereken başka bir şey var mı ?

• sphynxinator S kullanıcısına yanıt
    İlk kullanımda temassız olarak değilde kartı pos cihazına takıp şifre girerek alışveriş yapmayı deneyin hocam.

• Bevkon kullanıcısına yanıt
    Hem temassızı hem de kartı takarak olanı denedim olmuyor malesef :(

• Ulan 7 saattir eft hesaba geçmedi, gündüz banka dekontunu yollayın dediler, yolladık yine yok, naptı battı mı bunlar

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri aranmıyor, para gelmeyince yalandan 1 lira göndermiştim o demin geldi ama 2 de gönderdiğim 2 bin küsur hala gelmedi napsam bilemedim

• J3ASKAN kullanıcısına yanıt
    Şimdi geçti hesaba benim, bi kontrol edin.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hala yok sabaha bakarım artik, teşekkürler

• 400 lira iade kampanyasında fiziki koşulu göremedim, online alışveriş yapıp iade alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crushxd -- 28 Mart 2025; 3:13:25 >
  • crushxd kullanıcısına yanıt
    N11 den alışveriş yaptım geri iade yaptı

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.