Bana da şimdi SMS geldi. Cevap için teşekkür ederim. |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kartım geldi.
İlk harcamayı yaptım.
Fiziki kart harcaması için de kampanya harcaması için de nakit iade gelmedi.
Kayıt açtırdım.
Şu an sıkıntı varmış.
Güncelleme ile birlikte manuel yatacakmış.
-
Kampanya Koşulları:
- Fiziki Parola Card ile ilk harcamanın %50'si Parola Cüzdan hesabına iade edilir.
- Kampanya 30.11.2024 Tarihine kadar geçerlidir.
- Kampanya kazanımı ilk harcaman için geçerlidir.
- Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 150 TL’dir. Örnek kazanımlar;
- 50 TL harcamana 25 TL iade edilir.
- 300 TL ve üzeri harcamana 150 TL iade edilir.
- Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilebilir.
- Kampanyadan her kullanıcı 1 defa faydalanabilir ve bir müşteri en fazla 150 TL nakit iade kazanabilir.
- Harcamanın iptali veya iadesi durumunda, bu harcamadan kazandığınız nakit iadesi, Parolapara’ya iade edilir.
- Kampanyadan faydalanabilecek Parolaparalılar, Onaylı Hesap veya Premium Hesap sahibi olmak zorundadır. Onaysız hesaplar kampanyadan yararlanamaz.
- Kampanya kapsamındaki kampanya kazanımı, alışveriş harcaması tamamlandıktan sonra Parola Cüzdan hesabına yatırılacaktır.
- Parola Cashback Programı'nın suistimal edildiğinin tespiti halinde, kazanç ödemesi yapılmayacaktır. Bahsi geçen suistimale yönelik tespit, Parolapara tarafından yapılmaktadır.
- Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Market harcamanın %20'si Parola Cüzdan hesabına iade edilir.
- Kampanya 30.11.2024 Tarihine kadar geçerlidir.
- Kampanya kazanımı ilk harcaman için geçerlidir.
- Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 200 TL’dir. Örnek kazanımlar;
- 100 TL harcamana 20 TL iade edilir.
- 200 TL harcamana 40 TL iade edilir.
- 1000 TL ve üzeri harcamana 200 TL iade edilir.
- Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilebilir.
- Kampanyadan her kullanıcı 1 defa faydalanabilir ve bir müşteri en fazla 200 TL nakit iade alabilir.
- Harcamanın iptali veya iadesi durumunda bu harcamadan kazandığınız nakit iadesi Parolapara’ya iade edilir.
- Bu kampanya sadece market alışverişlerinde geçerli olmakla birlikte, alışverişin yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör kodu (MCC) bilgisinin doğru olması gerekmektedir.
- Üye iş yeri kategori bilgisi yanlış tanımlanmış iş yerlerinden yapılan harcamalarda nakit iadesi yapılmaz.
- Kampanyadan faydalanabilecek Parolaparalılar, Onaylı Hesap veya Premium Hesap sahibi olmalıdır. Onaysız hesaplar kampanyadan yararlanamaz.
- Kampanya kapsamındaki kampanya kazanımı, alışveriş harcaması tamamlandıktan sonra Parola Cüzdan hesabına yatırılacaktır.
- Parola Cashback Programı'nın suistimal edildiğinin tespiti halinde, kazanç ödemesi yapılmayacaktır. Bahsi geçen suistimale yönelik tespit, Parolapara tarafından yapılmaktadır.
- Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bu kampanyalardan iadem sorunsuz geldi.
Tek sıkıntı Parolapara'lılar arasında para transferinde işlem ücreti kesiyor.
%1 ORANINDA KESİNTİ YAPIYOR.
-
Fiziki kartım sabah geldi 2-3 saat önce market alışverişi yaptım 300 liralık hem %50 iade geldi hem de market için %20. Daha önce sanal kartla iadeleri almıştım. Demek ki sanal kart ve fiziki kart için ayrı ayrı geçerli ilk harcama kampanyaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem sanal hem fiziki kart ile market %20 iadesini mi aldınız? yoksa sanal %50 kampanyasından mı bahsediyorsunuz
-
İkisinden de ikisini de aldım
Market iadesi her iki kart ile olmaz.
- Şartlarda Kampanyadan her kullanıcı 1 defa faydalanabilir ve bir müşteri en fazla 200 TL nakit iade alabilir. diye yazıyor.
Bahsedilen ilk harcama kampanyası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 26 Ekim 2024; 17:29:40 > -
Parolaparalılar arası isterseniz bir defa bile para yollayın yüzde 1 kesiyor.
Müşteri hizmetlerine sordum bizde böyle dedi.
O konuda dikkat edin.
-
Hoca'm ne aldığımızı bilmiyor muyuz, 300e 150 %50 iade, 60 lira market iadesi geldi işte
bende özellikle sordum almış işte
-
quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugParolaparalılar arası isterseniz bir defa bile para yollayın yüzde 1 kesiyor.
O konuda dikkat edin.
Ama şöyle bir durum var birinciyi sanal karttan migrostan yaptım 1000/250 verdi migrosu restaurant olarak gördü galiba şimdi inceledim fazla iade vermiş
İade fazla değil. Restoran kampanyası da var.
-
Bugün iadeler anında gelmedi. Destek kaydı açtım ondan sonra sistem güncellemesi var dediler.
Arkadaş restorandan iade almış sanırım.
İade gelmez iki kez diye tahmin ediyorum.
-
Evet o kötü 700 TL attım diğer hesaptan kendime direkt 7 TL kesti parolaparalılar arası değil de bankadan parolapara hesabına atmao daha iyi ayrıca ne sanal kartı ne de fiziki kartı masterpass e ekleyemiyorum şifre de aldım ama ATM ye takmadım herhalde ondan sanırımquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugParolaparalılar arası isterseniz bir defa bile para yollayın yüzde 1 kesiyor.
O konuda dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Ekim 2024; 17:45:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade fazla derken market %20, restaurant %25 migrosta 1000 alışverişe 250 verdi market iadesine göre fazla oluyor bu durumda migrosu restaurant olarak gördü
Fiziki kart iadesi düzelmiş sanırım şimdi Migros yemek alışverişi yaptım hem restoran hem de fiziki kart kampanyası olan 150 TL iade geldi 944 TL lik alışverişe 386.25 TL iade gelmiş oldu restoran ve market için rahatlıkla bu kartı kullanırım umarım kampanyaları hep böyle gider diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Ekim 2024; 18:13:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyalar Kasım sonuna kadar geçerli.
Aralık başında belli olur durum.
-
File cüzdana 1000₺ attım 200 market 50 de ilk alışverişten geldi yüzde 25 net indirim gayet iyi. Akaryakıt kampanyasını sanal kartla aytemize atmayı denedim ama hep hata verdi Aytemiz. Varsa alternatifi bakalım.
Fiziki kart iste. Fiziki kart ile ilk alışverişte 150 TL iade var.
-
İlk defa bir ön ödemeli kuruluşa katılmayacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X