Yanlıs yaparsın Migros 1000 harcamaya anında 350 geldi 😀 |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Fiziki kartı mutlaka alın hem sanal hem de fiziki karta %50 iade var üstüne market restoran kozmetik giyim iade oranları epey iyi 900 TL lik restoran alışverişine yaklaşık 400 TL iade veren hiçbir ön ödemeliyi geçtim banka kampanyası bile yok -
can ben tüm kampanyalardan faydalandım. Ancak fiziki kartım yok.
şimdi almayı düşünmüyorum. Çünkü baktın kampanyaları kestiler bunların sağı solu belli olmaz.
eğer aralıkta da kampanyalar devam ederse sipariş veriririz -
quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Fiziki kartı mutlaka alın hem sanal hem de fiziki karta %50 iade var üstüne market restoran kozmetik giyim iade oranları epey iyi 900 TL lik restoran alışverişine yaklaşık 400 TL iade veren hiçbir ön ödemeliyi geçtim banka kampanyası bile yokSanal ve fiziki ayrı ayrı cashback var değil mi? Birini alan diğerini de alabilir mi? Her türlü fiziki siparişi verdim ben de bakalım.
-
Evet ayrı önce sanal kart ile harcama yaptım sonra da fiziki kart geldi onunla da alışveriş yaptım sanal karta 100 olması lazım fiziki karta da ilk alışverişe 150 TL verdiquote:
Orijinalden alıntı: ehiamicoSanal ve fiziki ayrı ayrı cashback var değil mi? Birini alan diğerini de alabilir mi? Her türlü fiziki siparişi verdim ben de bakalım.
Alıntıları Göster -
Fiziki kart bankadan mı talep ediyoruz ? Geçenler de Türk telekom bayisin de gördüm sanırım parolapayd’ı 15₺ etiketi vardı. -
Uygulamadan talep ediyor. Ücretsiz.
-
Sanal karta iade 50/100
Fiziki kart iade 150/300
Kartlar uygulamadan ücretsiz talep ediliyor ve PTT ile geliyor.
-
Fırsat varken katılmayan sonra avcunu yalar.
Poca, Turan vs hepsi nasıl başladı şimdi ne oldu biliyoruz.
Parola farklı olur kampanyaları devamlı olur umarım ama hepimiz biliyoruz belli bir müşteri kitlesi edinince aynı oranlar devam etmez.
Bunu Nays'ta bile gördük. Arkasında koskoca İşbank var üstelik.
-
Bu uygulamada ref falan var mı katılacağım ondan soruyorum.
-
Bu cashback hemen gelmiyor mu ? Tl yüklemesi ve sonrasında hb harcaması yaptım gelen giden yok. -
Cepte şok 1000 200 gelir mi bence gelir ama 1000 çok. Deneyen oldu mu.
Cepte şok cüzdan da oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 28 Ekim 2024; 12:55:21 > -
Bim para deneyeceğim şimdi olur ise yazarım buraya
Edit: markete saydı yumulun arkadaşlar 😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Ekim 2024; 12:44:59 > -
Gelen paraları nakit çekebiliyor muyuz hesaba?
-
Yess 🤘quote:
Orijinalden alıntı: takdag90Gelen paraları nakit çekebiliyor muyuz hesaba?
-
Teşekkürler hocam cevap için
-
Sanalkart kampanyadan 50 verdi.
Fiziki kartla alisverisi online mı yaptiniz hocam.
Fiziki pos sarti yok dimi fiziki kartla ilk alisveris yeterlimi?
-
Şu ilk alışverişler için olan kampanya için hayır fiziki pos şartı yok zaten kartı aldım ama hiç fiziki işlem yapmadım sanal hepsiquote:
Orijinalden alıntı: Expert4212Sanalkart kampanyadan 50 verdi.
Fiziki kartla alisverisi online mı yaptiniz hocam.
Fiziki pos sarti yok dimi fiziki kartla ilk alisveris yeterlimi?
-
Tskler hocam marketle birlesir sanirim o zaman ilk fizikiyide oyle deneyelim bakalım🙏
-
HB cashback yok ki? Sanal ve fiziki kartla yapılan ilk harcamaya iade var sadece. O da hemen geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X