Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alperen1668 , Happy-Go-Lucky Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
75
Favori
26.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Davet kampanyası yok maalesef.

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    Fark etmez ki.Hb harcama ya sonuçta. Ona veya ilk yaptığım tl yüklemeye vermesi gerekirdi.
  • Eczane kampanyasında iade anında geldi.

50/250

• quote:

Orijinalden alıntı: Expert4212

Tskler hocam marketle birlesir sanirim o zaman ilk fizikiyide oyle deneyelim bakalım🙏

Birleşir kampanyalar birleşiyor sorunsuz
  • wiru5 kullanıcısına yanıt

Uygulamada profil kısmında destek bölümü var. Oraya yazın.

Telefonla hemen dönüş yapıyorlar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

MH çok ilgili bu arada. Telefonla arayıp bilgi veriyorlar falan. Bozmasalar bari.

• ehiamico kullanıcısına yanıt

Telefonla her seferinde direkt aramaları biraz tuhaf geldi.

Müşteri sayısı artınca herkesi aramaları zor olur.

Bakalım umarım uzun soluklu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Telefonla her seferinde direkt aramaları biraz tuhaf geldi.

Müşteri sayısı artınca herkesi aramaları zor olur.

Bakalım umarım uzun soluklu olur.

Evet o bir tık rahatsız edebiliyor mesela belirli bir limit üstünde yapılan alışverişlerde bu arama olmalı mesela 10 bin üstü ama 10 TL lik alışverişte bile aramaları bir yerden sonra müşteriyi bezdirir diye düşünüyorum
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    O yüzden mi beni gecenin 3ünde aradılar. Müşteri talebi oluşturdum gece 12 gibi. 3te bi numara aradı baktım bunlarmış 😂
  • Can851 kullanıcısına yanıt

alışverişe niye arıyor ki beni hiç aramadılar, mail attım ona da maille cevap verdiler. sadece uygulamadaki destek bölümünden yazdığımda aradılar, onu da 850li diye açmamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

alışverişe niye arıyor ki beni hiç aramadılar, mail attım ona da maille cevap verdiler. sadece uygulamadaki destek bölümünden yazdığımda aradılar, onu da 850li diye açmamıştım.

Benim bu zamana kadar yaptığım tüm harcamalarda harcama sonrası arıyorlar işlem size mi ait diye en azından belirli bir limit üstünde yapılan harcamalarda güvenlik gereği arasalar bence daha iyi olur zaten ön ödemelilerde öyle çok yüksek tutarda para tutmam

10k harcamada bile aramadılar beni ilginç  

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

10k harcamada bile aramadılar beni ilginç  

İlginç acaba random olarak mı gördüklerini arıyorlar?

Harcama yaparken beni de hiç aramadılar da destek talebi oluştururken e-posta adresi soruyorlar ama ona rağmen anında arıyorlar :)

• Herkes burda,demek ki fırsat var, ben hâlâ üye değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Herkes burda,demek ki fırsat var, ben hâlâ üye değilim
    Üye olun buna mutlaka kampanyaları güzel 10k harcamaya 600 TL efsaneydi tabii bitti o ama yine sanal karta 50 fiziki karta da 150 TL veriyor market, restoran, kozmetik ve giyim kampanyalarında bundan daha iyisini veren yok tabii zamanla kampanyaları azalacaktır büyük ihtimalle ama kampanya aktif olana kadar sadece bu kullanılır rahatlıkla
    üye olduk bakalım, lakin onaylı hesap olmak zorundaymış kampanyalar için.. fiziki kart almak şart o zaman..bunda da pasif kullanım vs var mı?
  • quote:

üye olduk bakalım, lakin onaylı hesap olmak zorundaymış kampanyalar için.. fiziki kart almak şart o zaman..bunda da pasif kullanım vs var mı?
    Pasif kullanım bedeli yok zaten olsa da para bırakmadığınız sürece yani hesapta para olmadığı sürece bir şey çekmez yani borç olarak yansıtamaz kart için de fiziki kart isyeyin mutlaka ama kart gelene kadar sanal kart ile de harcama yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Ekim 2024; 17:37:46 >
    Eyvallah hocam lakin şu an uygulamaya giremiyorum bir sorun var herhalde
  • quote:

Eyvallah hocam lakin şu an uygulamaya giremiyorum bir sorun var herhalde
    Öyle gözüküyor sorun var sanırım hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.