Davet kampanyası yok maalesef. |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Fark etmez ki.Hb harcama ya sonuçta. Ona veya ilk yaptığım tl yüklemeye vermesi gerekirdi. -
Eczane kampanyasında iade anında geldi.
50/250
-
Birleşir kampanyalar birleşiyor sorunsuzquote:
Orijinalden alıntı: Expert4212Tskler hocam marketle birlesir sanirim o zaman ilk fizikiyide oyle deneyelim bakalım🙏
-
Uygulamada profil kısmında destek bölümü var. Oraya yazın.
Telefonla hemen dönüş yapıyorlar.
-
MH çok ilgili bu arada. Telefonla arayıp bilgi veriyorlar falan. Bozmasalar bari.
-
Telefonla her seferinde direkt aramaları biraz tuhaf geldi.
Müşteri sayısı artınca herkesi aramaları zor olur.
Bakalım umarım uzun soluklu olur.
-
Evet o bir tık rahatsız edebiliyor mesela belirli bir limit üstünde yapılan alışverişlerde bu arama olmalı mesela 10 bin üstü ama 10 TL lik alışverişte bile aramaları bir yerden sonra müşteriyi bezdirir diye düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugTelefonla her seferinde direkt aramaları biraz tuhaf geldi.
Müşteri sayısı artınca herkesi aramaları zor olur.
Bakalım umarım uzun soluklu olur.
-
O yüzden mi beni gecenin 3ünde aradılar. Müşteri talebi oluşturdum gece 12 gibi. 3te bi numara aradı baktım bunlarmış 😂 -
alışverişe niye arıyor ki beni hiç aramadılar, mail attım ona da maille cevap verdiler. sadece uygulamadaki destek bölümünden yazdığımda aradılar, onu da 850li diye açmamıştım.
-
Benim bu zamana kadar yaptığım tüm harcamalarda harcama sonrası arıyorlar işlem size mi ait diye en azından belirli bir limit üstünde yapılan harcamalarda güvenlik gereği arasalar bence daha iyi olur zaten ön ödemelilerde öyle çok yüksek tutarda para tutmamquote:
Orijinalden alıntı: b0Nialışverişe niye arıyor ki beni hiç aramadılar, mail attım ona da maille cevap verdiler. sadece uygulamadaki destek bölümünden yazdığımda aradılar, onu da 850li diye açmamıştım.
-
10k harcamada bile aramadılar beni ilginç
-
İlginç acaba random olarak mı gördüklerini arıyorlar?quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni10k harcamada bile aramadılar beni ilginç
-
Harcama yaparken beni de hiç aramadılar da destek talebi oluştururken e-posta adresi soruyorlar ama ona rağmen anında arıyorlar :)
-
Herkes burda,demek ki fırsat var, ben hâlâ üye değilim -
Üye olun buna mutlaka kampanyaları güzel 10k harcamaya 600 TL efsaneydi tabii bitti o ama yine sanal karta 50 fiziki karta da 150 TL veriyor market, restoran, kozmetik ve giyim kampanyalarında bundan daha iyisini veren yok tabii zamanla kampanyaları azalacaktır büyük ihtimalle ama kampanya aktif olana kadar sadece bu kullanılır rahatlıklaquote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Herkes burda,demek ki fırsat var, ben hâlâ üye değilim -
üye olduk bakalım, lakin onaylı hesap olmak zorundaymış kampanyalar için.. fiziki kart almak şart o zaman..bunda da pasif kullanım vs var mı? -
Pasif kullanım bedeli yok zaten olsa da para bırakmadığınız sürece yani hesapta para olmadığı sürece bir şey çekmez yani borç olarak yansıtamaz kart için de fiziki kart isyeyin mutlaka ama kart gelene kadar sanal kart ile de harcama yapabilirsinizquote:
üye olduk bakalım, lakin onaylı hesap olmak zorundaymış kampanyalar için.. fiziki kart almak şart o zaman..bunda da pasif kullanım vs var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Ekim 2024; 17:37:46 > -
Eyvallah hocam lakin şu an uygulamaya giremiyorum bir sorun var herhalde -
Öyle gözüküyor sorun var sanırım hocamquote:
Eyvallah hocam lakin şu an uygulamaya giremiyorum bir sorun var herhalde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X