< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Ben de bugün Trendyol Yemek kullandım iade gelmedi.
Destek kaydı açtım da aramışlar da duymamışım.
Siz kayıt açtınız mı?
-
banada gelmedi siparişi iptal ettim.
nkolaydan verdim onda da gelmedi.
muhtemelen trendyol pos cihazını değiştirmiş.
param// trendyol geçtiği icin hiçbir kurum iade de vermez.
Trendyolu da siliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Destek kaydına inceliyoruz dediler. Benim KFC siparişine iade gelmemişti. Nkolay'a kayıt açtım. 21 gün sonra yatırdılar. Pos değiştiğini sanmam. Daha önce de aynı şekilde çekiyordu. İadeler geliyordu. Bence kayıt açın.quote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
banada gelmedi siparişi iptal ettim.
nkolaydan verdim onda da gelmedi.
muhtemelen trendyol pos cihazını değiştirmiş.
param// trendyol geçtiği icin hiçbir kurum iade de vermez.
Trendyolu da siliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aramaları bir şey değiştirmiyor. çok amatör firmalar ilk arıyor kaydınızı ilettik size dönüş yapacağız sonra mail geliyor talebiniz sonuçlandı arayıp bilgi alabilirsiniz. decathlondan alışveriş yaptım. pos cihazı giyime dahil değil diye iade vermediler. hesabı silip kullanmayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tepki duymakta haklısınız da MCC kodu uymuyorsa iadeler yatmaz.
Bütün bankalar ve ön ödemeli kuruluşlar kampanya şartlarına yazıyor "alışverişin yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör kodu (MCC) bilgisinin doğru olması gerekmektedir." Sorumluluk iş yerine aittir. Ben ilgilendirmez diyor.
Yahu bize bir fişi atın da bakalım iadeyi yatıralım diyen duymadım ben.
-
Evet yemek sepeti yatmadı. kayıt açtım. İncelenip manuel yatabilir dendi ama muhtemelen yatmayacak. Bu arada destek talebi kapandı mesajı gelmesine rağmen mh incelemenin devam ettiğini bu mesajla ilgisinin olmadığını söyledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumunuz için teşekkürler.
Hem Yemek Sepeti hem de Trendyol Yemek aynı anda POS değiştirmiz olamaz sanırım.
Yatar diye umuyorum.
-
Restoran kampanyası migros yemek sayıyor bilginize. Yusuftan kıyma falan alınabilir. MY'in kendi kuponlarıyla hepten bedavaya geliyor.
bunlar herkesi aramışlar bi beni pas geçmişler herhalde. fiziksel kartla ilk harcama için iade gelmedi destek kısmından yazdım mail yollamışlar talep kapatıldı diye. 2 cümle açıklama yapsalardı bari :)
-
Kayıt açmadım küçük bir tutardı zaten aramama değmez
Nkolay geçenlerde Migros yenek içinde vermedi ama sms moneyypay olarak geldi nedense ondandır diye düşünüyorum
Migros'un sağı solu belli olmuyor, bazen yemek olarak geçmeyebiliyor. Nkolay rest. kamp. konusunda taze bir kaç olay vardı.
-
gratis'in internet sistesinden alışveriş yaptım. Ancak kozmetik %25 iade vermedi. Şimdi talep oluşturdum.
-
Yoğun baskılara boyun eğip az önce üyeliğimi tamamladım.
İlk alışveriş Migros olacak bakalım ne kadar iade gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pull and Bear alışverişi yaptım az önce giyim iadesi gelmedi kayıt açtırdım bakalım ne olacak diğerleri hep tıkır tıkır gelmişti
günlerdir bozuk cashback sistemleri, düzeltemediler bi
-
-
McDonald's Qr ile odeme yapicam bakalim ne kadar iade verecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X