Hocam file parada ibana gönderim nasıl oluyor uygulamada cep telefonuna gönderme var bir tek nasıl yaptınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Filepara dan değil parolapara da ki 250 tl ödülü ibana gönderdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul üniversitesi sınav ödemesi eğitim kampanyası sayılır mı bilem var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Qr ile ödeme yapamadim restoranda uygulamada sorunmu var acaba?
migros yemek siparişine cashback veriyor mu bunlar? yoksa sadece sanal market mi?
QR ödeme aktifleşmedi. Çalışmıyor. Daha önce konuda bir arkadaş belirtmişti.
-
Üniversitenin kullandığı posun MCC kodunu kimse bilemez burada.
Deneyip bakacaksınız kendiniz.
-
Umarım iş yerinin MCC kodu yanlış değildir ve iadenizi sorunsuz alırsınız.
Bizim yemek siparişlerinin iadesi hala gelmedi. Dün kayıt açtık.
Müşteri sayısı arttıkça bu hatalar artacaksa işimiz var.
-
Migros kod satın alsak whatsapp üzerinden market kampanyasından sayar mı ? Bir de kampanya bugün sona eriyor sanırın 00:00 kadar vaktimiz var değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada görüp üye oldum. Güzel oranlar şimdilik. Zamanlar öldürürlerse poca gibi, param gibi, oldubil gibi tarihin tozlu sayfalarında yerini alır.
-
Otomatik yatmayan yemek sepeti iadesi manuel olarak iade edilmiştir
Yemeği bilmiyorum ben sanal market kullandım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az önce manuel yükleme yaptılar. doğru olan bu mcc kodu farklı girilmiş olabilir ama giyim ürünü aldığımı ispat edebiliyordum
30.11 diyor
Şartları okuduğunuza emin misiniz?
Az önce verdiğim yemeksepeti siparişime sorunsuz cashback geldi
-
Geçenki yemek siparişinde sorun yaşamıştım 945 TL lik siparişin 388 TL si iade olacak bakalım iadeyi ne zaman yansıtacaklar? Tabii verilen kampanya iadelerinden de geri alım olacak doğal olarak onu da iade içinden mi yoksa iade yapıldıktan sonra mı alacaklar umarım hepsini almazlar
Trendyol Yemek siparişim için nakit iade şimdi yüklendi. Kayıt açmıştım. @uzaypatronuquote:
Orijinalden alıntı: Can851
Geçenki yemek siparişinde sorun yaşamıştım 945 TL lik siparişin 388 TL si iade olacak bakalım iadeyi ne zaman yansıtacaklar? Tabii verilen kampanya iadelerinden de geri alım olacak doğal olarak onu da iade içinden mi yoksa iade yapıldıktan sonra mı alacaklar umarım hepsini almazlar
Pull and Bear için dün açtığım kayıt kampanya iadesi az önce yapıldı. Şimdi de yeşil kunduradan alışveriş yaptım o gelmedi 😅 bence giyime dahil olmalı ona da kayıt açalım
sadece ilk işleme iade veriyor, aynı hesaptan yaptıysan vermez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X