Şimdi Ara

Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
88
Favori
33.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok Hoca'm tek değil şartı biliyorum sıcak fırsatçının tek hesabı olur mu 😅

Bu arada arkadaşlar alışveriş yaptığınız yerin şartları tutuyorsa ıyzıco ile birleştirerek yapın ben öyle kullandım hepsini, mesela bugünkü alışveriş ıyzıco yeşil kundura 3000/1000 iade, giyime 250 iade, ilk alışverişe 150 iade; parolapara ilk alışverişe 50, giyime 150 toplamda 1600 lira iade geldi. Bugün %35 + %15 iade vardı yeşilde etiket 6 bin olan bot 1700e gelmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 31 Ekim 2024; 14:58:35 >
  • İlk işlem şartı can sıkıcı. Tek seferde mecburen 1000 TL'lik sepet oluşturmak veya kampanyadan yarım yamalak faydalanmak zorunda bırakıyor. Buna bir el atsalar keşke.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Kampanyalardan yararlaak icin kartin gelmesinomk bekliyecegiz

• Bu kart nereden nasıl gelecek bilgisi olan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikiştutmazsabri

Kampanyalardan yararlaak icin kartin gelmesinomk bekliyecegiz

Sanal kartla işlem yapabilirsiniz. Fiziki karta ilk işlemde 150 TL iade var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Bu kart nereden nasıl gelecek bilgisi olan var mıdır ?
    PTT ile gelir İstanbul'dan.
    Eyvallah hocam sağolasın
  • Aynı telefondan farklı hesap açmayı deneyen oldu mu? Ailedekilerin telefonu desteklemiyormuş.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

ben aynı tel den açtım hocam bi sıkıntı olmadı.

• bu kartın kampanyalarından her ay faydalanabiliyor muyuz? kampanya görselinde her ay xx tl kazanabilirsiniz diyor altında açıklamada ilk harcama için yazıyor. her ay ilk harcamaya mı yoksa kampanya döneminde mi ilk harcamaya veriyor. muallakta kalmış. bilgisi olan var mı?

• Fiziki kart ücretli mi? Ve özellikle market Bim ve A101 gibi marketlerde cashback kesin veriliyor mu anında?
  • Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Onu yanlış yazmışlar bence vermez. Kampanya döneminde 1 kere veriyor muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowylord

Fiziki kart ücretli mi? Ve özellikle market Bim ve A101 gibi marketlerde cashback kesin veriliyor mu anında?
    Ücretsiz. İade kesin veriyor. Sadece ilk alışverişte iade geliyor.
    Hemen mobil uygulamadan üye olunuyor sıkıntısız galiba? Bir de kullanılmadığında borç yazma gibi bir şey gördüm. Böyle bir şey var mı?
  • inexo kullanıcısına yanıt

Deneyen olursa haber etsin

• çaylaq kullanıcısına yanıt

Her ay ayrı kazanım.

• Can851 kullanıcısına yanıt

600 TL iade hala var bitmedi 30 kasıma kadar. Ama 10.000 e de ne alınacak o ayrı bir soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 3 Kasım 2024; 1:59:5 >
  • Suan kart geldi ilk alisverise ne kadar iade var? Herhangibir alt limit varmi istanbulkart yuklemeleri kampanyaya dahilmi?
  • Restoran harcama sadece tek hakkımızmı var? Kazanım sadece ilk harcaman için ibaresini yeni farkettim. Bilsem hic uğraşmaz hesap açmazdım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.