< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ERH@N_ -- 7 Mart 2018; 12:48:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ERH@N_ -- 7 Mart 2018; 12:48:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Benim kargolanmış kargom az önce geldi. Şimdi drone ile yazıyorum
|
Drone kanser yapıyor
|
Görüntü vermiyor denmiş ya. 47 liraya bimden diecast araba alırsınız anca:)
|
YURTDISINDA 50 DOLARA SATILAN ÜRÜNÜ 800 lira fiyatla siteye koyup satmasını biliyon da tedarik etmesini mi bilemiyon sevgili hb.Yine bizi gondikledin.Bravo..
|
Şu tek sefer 50 tane alan görgüsüz arkadaşlar olmasaydı daha iyiydi
|
Beni haklı bulmuş tüketici hakem heyeti. Nasıl alıyoruz şimdi
|
Fiyat hatası olarak normal fiyatının altında değil de üzerinde ücret yazılsaydı tıpış tıpış o fazla parayı almasını bilirdi firma di'mi? Peki sana o fazladan yazılan ücreti prim olarak verir miydi? Yani anlattığınız şeyin mantığıyla bakarsak şirket durduk yere kafasına göre size para cezası kitleyemez. Dediğim gibi o zaman her yüksek yazılan fiyat yanlışlarında da ekstra para alırdın.
Soruşturulur kasıt var mı yok mu diye, hakkınızı arayın burada da insanlara nefret kusmayın. Çoğu asgari ücretle geçinen insanlar herhalde ucuz bir şey görünce "kanunların izin verdiği" çerçevede hakkını arayabilir. Sorumlu bu alıcılar değil. Firma yükü sana atmış. Tekrar söylüyorum "kasti" bir şey yoksa böyle bir şeyi kolay kolay yapamazlar tabi eğer önceden bunlarla alakalı bir sözleşme maddesi falan imzalamadıysan. Bak yukarıda bir arkadaş güzel söylemiş bazen bir işçinin hatası milyonluk zarara sebep olabiliyor büyük firmalarda. Mesela otomotiv sektörünü düşün bir üretim hatası binlerce aracın kronik sorunlu olmasına sebep olabiliyor. Bazen bir mühendisin hatası binaların, köprülerin yıkılmasına; insanların ölümüne bile sebep olabiliyor. Ve ayrıca bu Hepsiburada'daki kaçıncı fiyat hatası vakası artık sayamıyorum. Neden hep aynı yer? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |