Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
343.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün kesinlikle ii maçlar yaptık hem kendi aramızda men yabancılarla gerçi benim üzerimde gereksiz bi rehavet vardı (çok yemten galiba:)) )
    performansım biraz düşüktü özgür kardeşimde iyiydi alayına gider yaptı valla
    taylan arkadaşımı kutluyorum böyle bir başlık açtığı için her geçengün sayımız artıkcaktır eminim.
    ayretten kaan arkadaşım hoş geldin hep merak ediyordum rütbelerin sıralanışını eklediğin çok ii olmuş sağol.
    taylan o tarihi farkıda yemeyiz artık yıkılmadık ayaktayız
  • online oyunlar için 4mb bağlantısı olan bir arkadaşın olması iyi olurdu, host olması için. çok kalabalık olduğumuzda kendi aramızda yaptığımız oyunlarda bile 2mb aşağısını kaldırmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

online oyunlar için 4mb bağlantısı olan bir arkadaşın olması iyi olurdu, host olması için. çok kalabalık olduğumuzda kendi aramızda yaptığımız oyunlarda bile 2mb aşağısını kaldırmıyor...

aynen öyle bu gidişle paraya kıyıp o işi ben yapıcam galiba
    birde sen listede yoksun taylan arkadaştan rica ediyorum şu listeyi tekrar bi güncelliyi versin psn adresleriyle gerçek isimleri ezberlememde çok faydası oluyor.
  • bende var 4mb baglanti beni de ekleyin

PSN: furinoxx
    Headset: yok
    Bağlantı: 4Mbit
    Oyun: 1.bölge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad ferret -- 24 Mart 2009; 14:38:25 >
  • Bendede 4mb var hallederiz oyun kurma olayını.
  • sesler güzel ve net geliyor,yalnız Taylan senin sesin kısık geliyor
    ayrıca yenilsekde oyun gayet zevkli silahlara ve gamepad e alışma evresindeyim sıkı durun
    birde 1-2 gün oynamayınca bir müddet afallayanınız oluyormu?
  • 1-2 gün oynamayınca afallamıyorsun da, kontrol tarzı başka bir oyun oynadığında afallıyorsun. mesela mgs4 çıkmadan önce mgs online beta çıkmıştı. 1 hafta süresi vardı. ne kadar oynarsak o kadar kardır diye bir hafta mgs online oynamıştık. sonra cod4 e geçince afallamıştım baya.
  • bendede oluyor özellikle başka oyun oynayıp cod4 geçince her oyunda tuşların işlevleri farklı olduğundan bir süre karmaşa yaşıyorsun ayretten cod4 1-2 saat oynadıktan sonra dahada ii oynmaya başlıyorum ama 4-5 sattan sonra gözler iflas etmeye başlıyor saatlerce oynuyorsan ara vermek lazımki bu cod4 mümkün değil coşuyorsun coştukca ne mümkün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

1-2 gün oynamayınca afallamıyorsun da, kontrol tarzı başka bir oyun oynadığında afallıyorsun. mesela mgs4 çıkmadan önce mgs online beta çıkmıştı. 1 hafta süresi vardı. ne kadar oynarsak o kadar kardır diye bir hafta mgs online oynamıştık. sonra cod4 e geçince afallamıştım baya.

Çok doğru söylüyorsun.BF oynadıktan sonra CoD oynayınca acayip oluyor.CoD 4 de,sniper kullanırken adam koşuyorsa önüne doğru mermiyi atıyorum sonra dank ediyor ama çoktan ölmüş oluyorumKillzone 2 oynadıktan sonrada,CoD4 de adam vurmak kolay geliyor.Kısaca benim gibi,aynı anda 4 farklı multi FPS oyununu birarada götürmek zor oluyor

peki FPS ler içinde favorin hangisi alper?

• Battlefield oynamadım hiç denk gelirse alırım merak ettim.
    yaa profilime resim koyamadım bir türlü beyler bi yardım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

online oyunlar için 4mb bağlantısı olan bir arkadaşın olması iyi olurdu, host olması için. çok kalabalık olduğumuzda kendi aramızda yaptığımız oyunlarda bile 2mb aşağısını kaldırmıyor...

aynen öyle bu gidişle paraya kıyıp o işi ben yapıcam galiba
    birde sen listede yoksun taylan arkadaştan rica ediyorum şu listeyi tekrar bi güncelliyi versin psn adresleriyle gerçek isimleri ezberlememde çok faydası oluyor.

tabloda sadece kayıt yaptıranların ismi var nuri, ilk mesajdaki liste doğrultusunda eklesinler her daim güncelleme benden

bence de tablo gayet ii oldu en azından nedir ne diildir die görebiliyoruz oyundaşlarımızı...

bu arada ranking tablosu da süper olmuş bana da böle bişi lazımdı zaten...

şimdiden hazırlık yapayım bari, 1. 55. level ı bitirdikten sonra sanırım bir soru soruluyormuş bu soru ne tam olarak ve ne cevap vermek gerekiyor ?? (sanırım cevaplardan biri rütbeyi sıfırlıyor diğeri devam ettiriyor...)

@sipru81, evde uyuyan oluyor genelde o saatlerde ben de çok kısık sesle konuşmak durumunda kalıyorum o yüzden, kısıklık bu yüzdendir ancak seste parazit ya da duymama / anlaşılmama gibi bir durum varsa, onu halledeyim hemen

kontrol konusunda cidden paylaştıkça artan tad hesabı oynadıkça daha ii oluyor insan... ben kendimi halen KZ2 nin hantallığından çıkartamadım eskiden head shot larım çok iyiyken şimdi nedense nişan bile alamıyorum az sola kaydırıyorum uçuyor resmen...

bahti, kulaklık lazım abi ben sana hep dedim bak bağlantıda da bir şey olmadı işte herkes güzel bir şekilde oynayabiliyor...

battlefield konusunda, ben de gaza gelip geçen gün aldım shopto dan indirim wardı 15 pound a, oyun (ilkini deli oynardık ark larla net cafelerde lan üzerinden) ne bileyim COD4 kadar hızlı gelmedi yeniden doğmak bile işkence her seferinde tıkla babam tıkla... bence COD4 bu açıdan basitlik ve rahatlık gibi bir çok mükemmel özelliği barındırıyor bünyesinde... TIPKI COUNTER STRIKE 1.6 gibi... asıl efsane cs işte...

tablo ile ilgili, yarın öğlene hazır olur güncelleme...

• İsim: talha
    meslek: öğrenci
    psn: talhaa
    bağlantı hızı: 1mb
    silah: m4
    level: 47 x 2 (galiba)
    uygun zaman: hafta sonu
    headset: var
    oyun: pal 2

killzone'dan vakit buldukça gelmeye çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 24 Mart 2009; 17:43:26 >
  • killzone mu ?? talha yapma gözünü seveyim :D

nuri, belli bir büyüklükte olması lazım resmimin,

http://imageshack.us/

yularıdaki linke girip istediğin resmi istediğin büyüklüğe çevirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

killzone mu ?? talha yapma gözünü seveyim :D

CoD'un yeri başka ama arada farklı tatlara da bakmak lazım
  • quote:

1-2 gün oynamayınca afallamıyorsun da, kontrol tarzı başka bir oyun oynadığında afallıyorsun. mesela mgs4 çıkmadan önce mgs online beta çıkmıştı. 1 hafta süresi vardı. ne kadar oynarsak o kadar kardır diye bir hafta mgs online oynamıştık. sonra cod4 e geçince afallamıştım baya.

aynen şuan bendeki durum yavaş yavaş alışıyorum ama
  • bahti sen daha çıkmadın mı yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

bahti sen daha çıkmadın mı yau

çıkamadım şimdi çıkıyorum akşama görüşelim ben 10 11 gibi online olurum tahminim
  • okedir beklemece
  • hocam
    yaş 17
    İsim Can
    meslek Öğrenci
    bağl. 2mb
    silah Ak47 silencer
    headset geliyor socomla hafta sonu
  • arkadaşlar birazdan online olucam herkesi beklerim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.