Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
343.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saglam silahlrin vardir o zaman.
  • SOCOM oyunu ile birlikte headset siparişi vermiş bulanmaktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

şimdiden hazırlık yapayım bari, 1. 55. level ı bitirdikten sonra sanırım bir soru soruluyormuş bu soru ne tam olarak ve ne cevap vermek gerekiyor ?? (sanırım cevaplardan biri rütbeyi sıfırlıyor diğeri devam ettiriyor...)

Barracks 'da en altta prestige mode var ona tıklıyosun sonra emin misin filan 2-3 kere soruyo ok diyosun işlem tamam..
    bi anda bütün emekler boşa gidiyo herşey sıfırdan
  • RENZO iyi canlandırdık konuyu.
    Ben sana geçen ay demedimmi tutar diye

isim=kürşat tuncer
    yaş =24
    cinsiyet=erkek :D
    meslek=teknolojik satış elemanı :p
    kültür=işletme 2.sınıf terk :ppp
    ulaşım=kursat_tuncer@hotmail.com
    küçükyalı/İST

oyun=pal game of the year edition
    level=24(vakit bulamıyorum ki )
    favori silah=heavy machine gun(kanas galiba)
    psn=KURT_85
    bağlantı=1mbit(benden bi host olmaz)
    her gece 22:30 sonrası müsait oluyorum

RENZO biz ne zaman yapacaz prestij?
    Ben 3. prestije gelince bırakırım çok hoşuma gidiyor amblemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Mart 2009; 23:31:55 >
  • haha ewet yau onun amblemi süper "monsters" filmindeki abidik gubidik elemana benzio :D

walla abi prestij olayına girişimiz yakındır hatta zamanıdır :D

az önce de süper maçlar oluyordu baya da puan topladık yabancılarla yaptığımız maçlarda ama nedense inanılmaz düşük seviyede net hızı vardı adamlara 100 mermi sıkıosun ölmüolardı neyse ki bitti de başka haritada az biraz kendine geldi olay...

konu cidden iyi canlandı bu arada
  • güncelle beni mr. spock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Mart 2009; 23:47:51 >
  • liste ofiste abi, sabaha olmuş bil
  • arkadaşlar içerdeki uydu arızalanmış bazı kanallar göstermiyodu o yüzden bu gece gelemedim
    bir dahaki sefere inşallah
  • her geçen gün daha bi gelişiyorum
    yanlız taylan usta akşam çok erken çıktın
  • abi sorma hem dilekçem vardı yazmam gereken, hem de gözümden uyku akıyordu o kadar koşturdum ki dün...

bu arada tabloyu güncelledim her geçen gün daha da şekil oluyor bana kalırsa bilgilerin de gelmesiyle...

baya baya güzel bir grup olduk yau

• evt taylan aramızdan erken ayruldın dün bu akşam görüşürüz.
    C-TRanger arkadaşımın tavsiyesiyle team tactical oynadık arkadaşlar eğer 3 kişiyseniz en güzel mod diyebilirim hem kargaşa yok hemde süper xp veriyor çok zevk aldım ve oyun şeklini sistem kendi ayrlıyor süpriz yani
    level: 2 x 32
  • Beyler bikaç gündür proje kasmaktaydım hiç gelemedim Bu akşam geliyorum headsetle

İsim : Seçkin ULUĞ

Meslek : Öğrenci

Yer : İstanbul

İletişim :seckin_ulug@hotmail.com (msn)

Psn : BOUN_MaXWeLL

Bağlantı hızı : 1mbit

favori silahlar : ak,mp5 ve p90 silenced + tüm sniperlar

Görüşürüz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEKTOR-NG

evt taylan aramızdan erken ayruldın dün bu akşam görüşürüz.
    C-TRanger arkadaşımın tavsiyesiyle team tactical oynadık arkadaşlar eğer 3 kişiyseniz en güzel mod diyebilirim hem kargaşa yok hemde süper xp veriyor çok zevk aldım ve oyun şeklini sistem kendi ayrlıyor süpriz yani
    level: 2 x 32

valla ben sadece "team deathmatch" "searh and destroy" teketek kapıştığımız yer ve "headquarters" oynadım diğer hiçbir modu bilmiyorum..

baya da merak ettim şimdi bu neymiş die... denemek lazım walla her bir şeyi

• Nuri dün beni davet ettiğin hiçbir oyuna katılamadım sürekli server hatası verdi ?
  • PSN : Hendrixex
    COD : 4 & 5
    LVL : 49
    H.SET:Yok
    YER :İZMİR

Akşamları bazen ama haftasonları oynuyorum genelde. Eklerseniz oynarız zevklide olur pek tr'dan arkadaşım yok !
  • Team Tactical güzeldir arkadaşlar. Siz maksimum 3 kişi, rakip maksimum 3 kişi olur. Hem bağlantı iyi olur (genelde), hem kişi az olduğu için strateji önemlidir. Sistem 5 farklı oyundan birini rastgele seçer: Team Deathmatch, Search & Destroy, Domination (bayrak ele geçirme), Headquarters (bölge ele geçirme) ve Sabotage...
  • süpermiş walla hiç denemek nasip olmadı ama merak ettim baya...

akşama bi deneyelim o zaman
  • akşama oynayalım kaçta gelirsiniz oyuna ?
  • İSİM: İLKAY .. YAS 27..MESLEK .GÜVENLİK HIZ.1 LEVEL :39 SEHİR.İZMİR HS.SUAN YOK...OYUN.1 ..UYGUN ZAMAN SIK SIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Mart 2009; 15:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.