Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
343.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maksat renzoya yardımcı olmak , şablon üstadına saygı(renzo)

Bu arada memnun oldum tolga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 23 Mart 2009; 17:25:19 >
  • Bu arada herkez oyundaki en sevdiği silahı yazarsa çok iyi olur sony vegas ile bir clan videosu hazırlıyorum
  • Şu 3gün pc serviste şimdi arkadaşımdan yazıyorum.Benim pc virüs dolu serviste
    Dün çok zevkliydi makine 7sat açık durdu çoğunluğunda cod4 oynadım eski günlerime dönmeye çalışıyorum 55lvllik hesabımın şifresini hatırlasaydım keşke.Sıfırdan başladım.
    En sevdiğim silah UZİoldu ilk defa dün kullanmaya başladım team deathda çok işe yarıyo.Bağlantı sorunum vardı onu bu hafta halledicem cuma günü hemen bağlanabilicem sanırım nat type3 onu ayarlamam lazım.
    İsim:Görkem GEDİK
    Meslek:Örğenci
    Yer:İstanbul/Sinanoba(Yazın bizim siteye deniz veya havuzda yüzmeye beklerim)
    msn:psturk_grkm@windowslive.com
    Psn:fbgrkm
    Lvl:18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 23 Mart 2009; 18:00:45 >

• headset var
    oyun NTSC1

bayagı canlandırmışsınız konuyu, killzone oynadıktna sonra ilk 5-10 dakiak bir acaip geliyor insana tekrar cod4 oynamak ama hala cok zevkli
  • tabloyu yeniledim arkadaşlar

valla ne yalan söyleyeyim CİLLOP gibi oldu gerçekten de :D

meslek:yok

psn:masceranho

baglantı hızı:1 mb

uygun saatler:22:00 den sonra 02:00 ye kadar yolu var

headset yok
  • İsim : UFUK ŞEN

Meslek : Teknik ressam

Yer : ANKARA

İletişim :ufuksn79@hotmail.com (msn)

Psn : UFUK_SEN

Bağlantı hızı : 4mb

silahı : Fps oyunlarında genelde tüm silahlarda iyiyimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 23 Mart 2009; 19:11:45 >
  • isim: nuri
    meslek: emlakçı
    b.hızı: 1.mb
    level: 3 x 28
    silah: g36c, mp5, m16
    headset: var
    oyun: 4 pal

taylancım bak bu harika oldu işte gerçekten brawo liste olayı süper olan herkesi ekledim hadii gariii ben başlıyorum oyuna
  • güncelleme;

isim: ilhan
    psn: seisi
    Level:55
    oyun:NTSC
    kulaklık var,
    b.hızı:hafta içi 1Mb, haftasonu:2Mb
    meslek:Elektrik/Elektronik müh.
    silah: hepsi
  • isim:bahtiyar
    level:yeni başladım :)
    meslek:hukuk bürosu muhasebe departmanı
    baglantı hızı: 1mb 2 mb anlamadım
    oyun versiyonu :pal
    psn:bahtican
  • arkadaşlar süper valla ne de güzel çoğalıyoruz ve daha da önemlisi organize oluyoruz...

birbirimizi daha da yakından tanıdıkça eminim şimdikinden çok daha güzel zaman geçireceğiz...

bu arada benim msn biraz uzun;

toomuchisneverenough@hotmail.com...

bahti, abi daha yeni gelebildim ewe düşün halimi :D (bahti ile beraber çalışıyoruz arkadaşlar)

senin nick inle ilgili bana pm atsana hangisini istiyordun sky_walker a ben de mesaj atayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 23 Mart 2009; 23:04:29 >
  • off offf son oyun cidden süperdi...

tarihi farka gidecek diyip alay konusu olacakken az biraz dengeledik oyunu son hamlelerle
  • birde kendi aramızda oynadığımız harita güzeldi
  • aslında yavaştan takımlar da şekillenmeya başladı gibi...

misal, alper sen ve özgürün aynı takımda olmaması gerektiğini anlamış bulunuyoruz artık

bir de konuşmalarla ilgili olarak, bazen inanılmaz berrak geliyor tüm konuşmalar ama gelgelelim bazen de kulağımı tırmalıyor cızırtı ve uğultu... herkesde böle mi acaba yoksa bende ayarlarla ilgili bir problem mi var ??
  • Özgür utanmasa ben tek siz hepiniz diyecekti dün akşam...
  • aynen, yakında avans vermeye de başlar 9 avans 10 da bitsin gibi
  • akşam çok zevkliydi:) daha yeni başladığım için acemilik çekiyorum ilk başlarda gelen indirdi
    ama sonradan baya bi alıştım doğrusu .
    arkadaşlar ben metal gear da ustayım hani usta demesekte iyim level 14 kadar çıktım: sonra taylan sağolsun cod 4 diye diye büroda en sonunda alıştırdı aranıza gelmekten çok mutluluk duydum

taylan ustad sen çıktın biz nuri abi alper, tolga ve mehmet _aydın ve bir kaç arkadaş daha vardı yabancılara karşı oynadık çok zevkli oyunlar oldu umarım tekrarlarız

psn:bahtican

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtican -- 24 Mart 2009; 10:09:50 >
  • valla dün gece öyle bir muhabbet ettiniz ki benimde canım çekti gidip kullaklık alıcam en sonunda dün sesler çok netti
  • akşam coddayım inşallah sizlerle..
  • COD4 konusunu tekrar canlandıran arkadaşa çok teşekkür ediyorum..
    beni de eklerseniz sevinirim..

Psn TurkinaFaso
    İsim Kaan
    Yaş 29
    Meslek Ticaret
    Şehir istanbul
    Bağlantı hızı 1048
    Level 55x9
    Silahı MP5
    Headset Var
    Oyun 2 PAL
    Uygun Zaman Her Akşam

Rütbeler bu şekildedir arkadaşlar

Her rütbe içinde 55 Level barındırır..
    Bilmeyenler olabilir yeni başlamışsınız da belirteyim dedim..
    akşama eklerim hepinizi..

Bu arada ne oynuyorsunuz merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmerdal -- 24 Mart 2009; 11:50:26 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.