Şimdi Ara

Part time çalışma hakkında ufak bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar bilindik bir x giyim markasıyla bir iş görüşmesi gerçekleştirdim part time olacak şekilde.Ücreti sorduğumda haftalık 30 saat çalışacağımı,45 saat çalışanların asgari ücret aldığını benim de asgari üzerinden hesaplama yapmam gerektiğini söylediler maaş için.Bu hesaplamanın nasık yapılacağına dair bir bilgi bulamadım bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim iyi günler diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçla kaç arası çalışacaksın kardeşim ?

Bir de 3 ayrı yere internetten başvurdum geri dönüş olmadı yüz yüze m, görüşmem lazım ?
  • haftalık 45 saat çalışıyorlar bir aya 4 hafta dersek 180 saat yapar,1300/180 yaparsan ortalama 7.20 tl ye denk gelir saati.Sen haftalık 30 saatten bir haftada ortalama 216 tl kazancaksın.(ortalama hesap)
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,secret cv üzerinden iletmiştim cv mi oradan geri dönüş aldım.Orayı kullanabilirsiniz rahatlıkla Saat okul zamanıma göre ayarlanacak büyük bir ihtimalle,sadece haftada 4 gün çalışacağım söylendi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevieW -- 24 Ocak 2017; 19:51:11 >
  • barsav12 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum öncelikle cevabınız için internette asgari ücreti önce 30 a ordan 7.5 e bölerek hesaplandığını söyleyen bir yazı okudum mantığıma pek oturmamıştı o hesaplama sizin yaptığınız hesaplama şeklinde mi hesaplanıyor acaba cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum

• Neden basit matematik hesabı yapmıyoruz ayrıca hesabı mı var hocam

• Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Hocam konu hakkında net bir bilgi sahibi olmadığım için sormak istedim teşekkürler cevabınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.