Şimdi Ara

Part Time İş Arıyorum (Destekk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum okulum bitti haftasonu + pazartesi çalışabileceğim part time iş arıyorum dershane masraflarımı çıkartmak için çalışmalıyım yardım edecek arkadaş var mı acaba daha önceden destek eleman olarak mağazada satış elemanı olarak çalışmışlığım var.. Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anemo144

Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum okulum bitti haftasonu + pazartesi çalışabileceğim part time iş arıyorum dershane masraflarımı çıkartmak için çalışmalıyım yardım edecek arkadaş var mı acaba daha önceden destek eleman olarak mağazada satış elemanı olarak çalışmışlığım var.. Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.

Yer nere ? Yaş kaç ? Ne bölümü mezunusun ? Sadece 3 gün için mi,iş lazım ? Haftanın 6 günü saat 9-12 arası falan çalışamaz mısın ?

Bunları bilmeden yorum yapmak ve yönlendirmek biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 5 Ekim 2013; 20:21:23 >
  • Yaş 19 Yer İstanbul/Ümraniye.. Bilişim mezunuyum. Haftaiçi dershanem var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anemo144 -- 5 Ekim 2013; 20:32:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.