Şimdi Ara

Parti Değiştiren Milletvekilleri Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu altında ilk mesajda sürekli olarak vekillerin son partilerini güncel tutmaya çalışacağım. Parti değiştiren veya istifa vekil olursa haber verirseniz ilk mesajı güncellerim. Bilindiği gibi özellikle son dönemde mecliste ciddi vekil pazarlığı ve hareketliliği var. Adminler de konuyu silmezse herkes kolayca takip edebilir.

AKP' ye Geçen Vekiller

----------------------------

Salim Ensarioğlu(İyi parti)

Ünal Karaman ( İyi parti)

Kürşat Zorlu ( İyi parti)

Seyithan İzsiz( İyi parti)

Ahmet Ersagun Yücel( İyi parti)

Dursun Ataş( İyi parti)

İdris Nebi Hatipoğlu( İyi parti)

Suat Pamukçu (Yeniden Refah Partisi)

Mustafa Nedim Yamalı ( Gelecek Partisi)

Serap Yazıcı Özbudun ( Gelecek Partisi)

CHP'ye Geçen Vekiller

-----------------------------

Bilal Bilici( İyi parti)

Nimet Özdemir( İyi parti)

Ümit Özlale( İyi parti)

Aykut Kaya( İyi parti)

Cemal Enginyurt (Demokrat Parti)

Mehmet Salih Uzun (Demokrat Parti)

Selma Aliye Kavaf (Deva)

Saadet Partisine Geçen Vekiller

------------------------------

Ali Fazıl Kasap ( CHP)

Partisinden İstifa Edip Bağımsız olan Vekiller

-------------------------------------------------

Burak Dalgın (Deva)

Mustafa Yeneroğlu (Deva)

Adnen Beker ( İyi parti)

Koray Aydın ( İyi parti)

Ümit Dikbayır(İhraç edildi) ( İyi parti)

Yüksel Arslan( İyi parti)

Ediz Ün (CHP)

Hasan Basri Sönmez (MHP)

İsmail Akgül (MHP)

Mustafa Demir (MHP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 23 Şubat 2025; 11:34:47 >

• Facia yaşadığımız gün kongre yapan AKP’de bi tarafına rozet takılan omurgasız, bir Aktrolün diline düşmüş. Gel dediğimizde geleceksin, git dediğimizde gideceksin yani sen bizim köpeğinimizsin tarzı bir şey demiş.

Çok daha iyi etmiş. Zaten kendine saygısı olan, onuru olan kişi AKP’de siyaset yapmaz
  • En çok iyi partiden gitmişler, yalnız iyi partinden akp'ye geçmek nedir ya. Her neyse Akşener içlerinde en dürüstü çıktı, kabullendi ve koltuğu devretti. O 6'lı masadan kalktığında, eğer herkes arkasında dursaydı ve KK yı aday yapmasaydı, şu an çok farklı olabilirdi.

• Sebebi bu arkadaş...

• Cem kullanıcısına yanıt

Haklısınız. İyi partinin seçim döneminde para karşılığı vekil listesi belirlediği çok konuşulmuştu. Muhtemelen para karşılığı listeye girenler yine daha yüksek para karşılığında vekilliğini dolayısıyla vatandaşın söz hakkını başka partilerin emrine veriyor. Buna da ben çok şaşırmadım.

CHP listesinden giren DEVA -GELECEK-SAADET-DEMOKRAT PARTİ vekillerini saymazsak en istikrarlı ve partisinde kalmaya devam eden vekiller CHP ' li vekiller gibi duruyor.

MHP ' den bile istifa varmış ben listeyi hazırlarken fark ettim, şaşırdım. Bu kişiler başka bir partiye de geçmemiş üstelik.

• Bugün yeni partisine geçip rozet takan vekile, hala korunup kollanan bir fetö artığının attığı tweeti gördüm..

Allah düşmanımın başına vermesin, o lafları yemektense utancımdan ülke değiştiririm... Bunlarda nasıl mide var, nasıl haysiyet var aklım almıyor.

• yolcum kullanıcısına yanıt

Bazıları için, PARA > Bütün insani değerlerin toplamı

• yolcum kullanıcısına yanıt

Hangi twit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Facia yaşadığımız gün kongre yapan AKP’de bi tarafına rozet takılan omurgasız, bir Aktrolün diline düşmüş. Gel dediğimizde geleceksin, git dediğimizde gideceksin yani sen bizim köpeğinimizsin tarzı bir şey demiş.

Çok daha iyi etmiş. Zaten kendine saygısı olan, onuru olan kişi AKP’de siyaset yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 22 Ocak 2025; 9:12:5 >
  • parti değiştirmek milletvekilliği süresince yasak olmalı. en fazla bağımsız olabilmeli. ben oy verirken milletvekilinin kara kaşına gözüne değil, partinin görüşlerinin kendime uygun olup olmamasına dikkat ediyorum. kendisine çok güveniyorsa bağımsız aday olsun, alsın boyunun ölçüsünü. ne güzel be abi seçilene kadar x partisine söv, y partisini kafalayıp seçildikten sonra istifayı basıp x partisine katıl. bunu da en çok "milliyetçi" kesim yapıyor, omurgaları çok sağlam olduğu için muhtemelen.

1-2 sene öncesine kadar chp hdp ile kolkola terörö terörö diyen milliyetçi tabanlı milletvekilleri yapıyor bunu en çok nedense.

• Meslek edinmişler.
    Tanrıların, yarı tanrıların olduğu yerde kral takılıyorlar.

El kaldır indir.
    Özelliklerini alın bakalım
    Kim mv olmak isriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 22 Ocak 2025; 15:3:21 >
  • Güzel bi çalışma olmuş, tek tek haberlerde çıkıyordu ama bu kadar vekil yer değiştirmiş, kimsenin haberi yoktu! Bu kadar vekilin yer değiştirdiği bir dönem olmamıştır herhalde.

Yer değiştirmede rekor, Sinan Reis te, C.Başkanlığı seçimlerinde, o nasıl bir dönüştü, herkes şok olmuş, forum da destekçileri günlerce kendine gelememişti, Hamza Reis ten günlerce haber alınamamıştı! (Arşiv)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Parti = Dönme Dolap Partisi (Kıblesi = Para )

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Akp buna uygun bir kanun çıkaracaktı sözde, fakat bu durumda kendileri de para karşılığı vekil satın alamayacağı için vazgeçtiler muhtemelen.

Bağımsız da olsa satın alinip kritiik kanunlarda iktidar partisi lehine oy verebilir.

Burda görev secmene dusuyor. Sectigi vekili takip etmeli. Partiye bakip oyunu basip sonrasi banane dememeli.

Secimlerde partilerin milletvekili adaylarina bakilmali. Dededen beri milletvekili olan resmen meclis koltugunu nesiller boyu devreden vekiller var. Meslek olarak yapar hale gelmisler bu isi. Bunlarin kim oldugu belli. Vatandasin oyuyla meclise girip cikar icin partisini degistiren veya tarafini degistiren de belli. Bunu yapanlara oy vermeyerek tepki konulmali.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Vekillere asgari ucret verilse kimse vekil olmak bile istemez. 5 sene vekillik yapip emekli oluyorlar. Emekli maaslari torunlarina kadar geciyor. Sonra butce niye yetmiyor yetmez tabi.

• selamivural kullanıcısına yanıt

Evet ben de liste hazirlarken fark ettim. Diğer üyelerin de vurguladigi gibi ozellikle "milliyetçi" oldugunu iddia eden partilerde ciddi oranda milletvekili degisikligi var. Bu normal değil.

Konutu yukarda ve guncel tutarsak düzenli olarak ekleme yapmaya çalışacağım.

• İYİP AKP'yi iyi beslemiş maşallah. 6 vekil kazandırmış.

• Up

• Siyaset böyle bir şey kimin nerden çıkarı varsa oraya gidiyor.

• Dersimli Kemal'e laf edemezsin, biz 22 yildir bagiranlardan biktik, biz pisirik, sessiz, AKP destekcisi bir dede gormek istiyoruz! Muharrem'i de al git buradan! Dersimli Kemal dedem kalp yapiyor eliyle, bu ne guzel bir kalp, bu ne ulu bir hareket!

Dersimli Kemal'e oy veren ne mutlu ne kutlu bir insandir. Dersimli Kemal, ne guzel insandir. Oy bolmeyin, Dersimli yuzde 65 bin 337 ile geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz, Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D

Bu arada secimi Dersimli dedem kaybetmedi, Sinan Ogan ilk turda secimden cekilmedigi icin dedem 44%te kaldi, eger Sinan cekilseydi Sinan'a verilen 5% oy dedeme gelecekti, yuzde 65 bin 337 ile kazaniyorduk! Sinan sarayci cikti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Ocak 2025; 22:20:48 >

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.