Şimdi Ara

Paşa'nın sözlerini tasarımla ifade edelim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar, Paşa'mızın " Üzerimize hayal kuranların rüyalarını kabusa çevririz" sözlerini duyduğumda bazı çalışmalar yaptım, sizinle burada paylaşacağım. Sizlerin de tasarımlarını bu başlıkta bekliyorum.
    LIONMOON
    WebMAster

• farklı bir konu şeçmişsin, çalışmalarını görmek isterim
  • bende merak ettim yapacak arkadaşlar varsa dört gözle bekliyorum ortaya nasıl birşey çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.n.u.r

farklı bir konu şeçmişsin, çalışmalarını görmek isterim

sizde tasarımcısınız heralde
  • MSN resmi olarak çok hoş durduğunu söylediler, sizinle paylaşmak istedim. Acele yapılmış bişey detaylara takılmayın lütfen. Resim Ekte, Yorumlarınızı ve Çalışmalarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar, Flash tasarımı iyi olan arkadaşlara iş verebilirim. Elimde iyi işler var. Sözünde duran, dediği işi dediği saatte ve istenen titizlikte yapan arkadaşlar beni listesine eklesin lütfen. Evde Homeoffice olarak çalışan deneyimli arkadaşlar tercihimdir. Tanışalım, görüşelim iş paylaşımlarımız ya da ortak yürütülecek işler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIONMOON -- 23 Şubat 2007; 1:18:19 >

•  Paşa'nın sözlerini tasarımla ifade edelim.

• Güzel fikir, güzel paylaşım. Eline Sağlık. Onur listene ekle, web işlerini de görüşelim.

MSN: nslion@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LIONMOON arkadaşımızın tasarımı

• hepsi güzel devamı yokmu? keşke bende yapabilseydim ama o kadar iyi kullanamıyorum grafik programlarını :(
  • Merhaba Tekrar

Tasarımı çok iyi bilmen aslında pek önemli değil paint programı ile bile ifade edebilirsin bence kendini
  • harika olmuşlar
  • Harika olmuşlar ben de yapmaya çalışacağım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: LIONMOON

MSN resmi olarak çok hoş durduğunu söylediler, sizinle paylaşmak istedim. Acele yapılmış bişey detaylara takılmayın lütfen. Resim Ekte, Yorumlarınızı ve Çalışmalarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar, Flash tasarımı iyi olan arkadaşlara iş verebilirim. Elimde iyi işler var. Sözünde duran, dediği işi dediği saatte ve istenen titizlikte yapan arkadaşlar beni listesine eklesin lütfen. Evde Homeoffice olarak çalışan deneyimli arkadaşlar tercihimdir. Tanışalım, görüşelim iş paylaşımlarımız ya da ortak yürütülecek işler olacaktır.

dostum rica etsem bu resmin orjinalini verebilirmisin ?

• Hayatımda yaptığım ilk flash arkadaşlar hatalarımı hoş görün :)
    http://img341.imageshack.us/my.php?image=atapy8.swf
  • Buyrun 1 tane daha umarım beğenirsiniz

http://img373.imageshack.us/my.php?image=untitledyh2.swf
  • Hadi arkadaşlar ATA ya layık tasarımları görelim :( hiç çalışma gelmio :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.