Şimdi Ara

pasaport başvurularının nüfus müdürlüğüne devredilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30 mart 2018 yani geçen cuma için anne babama pasaport randevusu almıştım. pasaport işleri 2 nisan itibariyle nüfus müdürlüğüne geçiyormuş. bizimkiler emniyete gittiğinde personel nüfus müdürlüğüne gitti burada artık işlem yapmıyoruz demişler. nüfus müdürlüğü burada da işlem yok demiş. şimdi randevu almaya çalışıyorum 30 mayısa falan veriyor. bu durumun bir çözümü yok mu ? nisan ayında bile dolu emniyet randevuları vardı, bu insanların hepsinin hakkı yandı mı ?

• Nüfus müdürlüğü hala yeni kimlikten dolayı çok yoğun, ne gerek var ki şimdi...

Geçenlerde arkadaş cüzdanını kaybetti, yeni kimlik çıkarmak için aradık 2 ay sonraya faan randevu verdiler. Kimliksiz ne yapıcaz dedik, cevap da vermediler...
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    maalesef bizimkiler de pasaport işini sonbahar a ertelemek zorunda kaldı, anlamsız anlamsız işler yapıyorlar. tamam hepsi bir yerde toplansın eyvallah da insan şu sistemi kademeli geçiş falan yapar. pat diye emniyette bitip nüfus dairesinde başlıyor adamlar da şaşkın vs. 2 aya pasaport randevusu nüfus cüzdanı randevusu mu verilir Allah aşkına.
  • Personel ikisinin arasında yoldadır hocam. Yolda işlem yapmalısın anlaşılan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede ben hiçbir şeye şaşırmam arkadaş.
    yakınımdaki emniyet randevulu işlem yapıyordu ve randevu alamıyordum. gebzedeki emniyet randevusuzmuş oraya gittim. görevli kadın bana şu an işlem yapmıyoruz eski randevuları yetiştiriyoruz dedi. dedim ki ne demek işlem yapmıyoruz mesai saati içerisindeyiz yapmak zorundasınız. yapmıyorum işte falan konuştu. sizi şikayet edicem dedim. istediğin yere şikayet et diye de arkamdan saydırıyordu.
    1 hafta sonra da nüfus müdürlüğüne geçti. istanbuldaki hiçbir nüfus müdürlüğünden randevu alamadım yakın zamana. yarın yalovaya gidicem sabah idoyla. oradaki nüfus müdürlüğünden çıkarıcam bakalım inşallah problem çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.