Kopuk çapraz bağla yapılabilecek sporlar?
sağ diz çapraz bağlar iki sene önce bir kazada koptu. ameliyat için kararsızım bir sene en az bekleyeceğim. bu halde iken hangi sporları yapabilirim; fitness, yüzme, koşu, body building savunma sporları vsvs önerilere açığım.
2011 model benzin otomatik arabam subap eritti. yağ kaçaklarına karşı subap değişimi dışında motor içine de bakım yapıldı pistonlar çıkarıldı rektifiye gördü vsvs. benim modelde olan bir şeymiş. sorum şu, arabaya 6-7 bin tl masraf yaptıktan sonra zaten masraf yaptım deyip bir sene daha binmek mi yoksa ilana çıkarıp araba şu şu işlemler yapıldı deyip elden çıkarmak mı? ben aslında arabayı yenilemek istiyordum bu ay ama bir anda böyle bir masraf patladı. eş dost da madem masraf yaptın bin diyor.
bir sorum da şu, arabayı ben bundan sonra benzinde kullanmayı düşünüyorum. lpg çok anlamsız geliyor. lpgyi söktürüp motoru elden geçmiş arabayı sadece benzinde kullanmış olmak satarken avantaj getirir mi? yoksa arabayı her halükarda benzin lpgli olarak satmak mı karlı olur?
Samsung SSD 870EVO problemi
bu SSD'yi Amazon'dan aldım, Monster Abra V15.2 ye kurdum, SSD'nin ismi aygın yöneticisinde ADATA su630 olarak görünoyor. doladırıcılık olabilir mi yoksa hata mı vardır?
2011 Lancer Klima problemi
Merhaba arkadaşlar,
yakın zaman da lancer aldım, bir hafta önce, cuma günü aşırı yağmur yağdığında ön cam buğu yaptı, buğuyu gidermeye çalıştım ama bir türlü gideremedim, otobanda önümü göremez oldum neredeyse. ben de allah ne verdiyse tüm havalandırma klima düğmelerini denedim. buğuyu giderdim. pazar günü araca bindiğimde, arabada hiçbir şekilde üfleme yoktu. yani ne klima, ne havalandırma, ne devir daim. düğmelere basınca ışık yanıyor ama hareket yok. sizce sigorta mı yanmıştır?
Astra H Angel eyes far taktırma
|
|
Monster Abra A5 V15.2 60Hz videoda titreme
|
aldığım arabanın cezaları halen görünüyor
|
Altium Designer Şematik Simülasyon
|
|
RF Tasarım |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 205
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.997 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware