Şimdi Ara

Samsung SSD 870EVO problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu SSD'yi Amazon'dan aldım, Monster Abra V15.2 ye kurdum, SSD'nin ismi aygın yöneticisinde ADATA su630 olarak görünoyor. doladırıcılık olabilir mi yoksa hata mı vardır?

• Kendim cevap vereyim : samsung magician'ı kurunca diski tanıdı, windows'un driverları iile ilgili bir tanılama sorunu sanırım.

• Hocam öncelikle SSD'niz hayırlı olsun, konuyla alakalı değil ama size iki şey soracaktım. Aynı SSD'den ben de aldım 1 hafta önce, sizin SSD rapid mod destekliyor mu? Benim pc biraz eski de belki bundan olmuyordur. Bir de crystaldiskinfo 8.11.1'de kalan ömür: 10 0Ah yazıyor. Sizde de böyle bir değer yazıyor mu?

• semih69 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, bugün yaptım montajını daha testlerini yapmadım. Yapıp yazarım buraya sorduklarınızı.
  • Şimdiden sağolun çok makbule geçer.

• hocam merhaba, bek konuyu unutmuşum kusura bkamayın, bugün aklıma geldi. samsung magician üstünden rapid mod u aktif edebiliyorum, aktif edip benchmark testi yapınca resimdeki sonuç çıktı. kalan ömür bende de aynı yazıyor, hatta bir tane 256gb samsung ssd daha var üstünde, bir buçuk senedir kullanyorum onun için de aynı yazıyor. oradaki barı sağa sola götürünce ne değişiyor anlamış değilim.

Samsung SSD 870EVO problemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.