Şimdi Ara

Pasaport kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 3gs 16 gb cihaz aldım 3.1.2 versiyon fakat kayıtlı değil. Bu cihazı kaydettirmek için son 1 ay içerisinde yurda giriş yapmış bir arkadaşa ihtiyacım var. Yardımcı olacak biri varsa çok mevnun kalırım. Tabiki yardımınız karşılıksız olmayacaktır uygun bir miktar ödeme yaparım. İlgililere şimdiden çok teşekkürler.

• Pasaport kaydı yaparken, pasaport sahibinin yanında telefo olması gerekiyor mu, yoksa telefonun imei numarasını yanına alsa yeterli olur mu acaba? Daha önce bu şekilde yapanların olduğunu duymuştum ama doğru mu değil mi bilmiyorum.
  • kardeşim sana yardımcı olmaya çalışayım...1. olarak son 1 ay değil son 3 ay içinde yurt dışına giriş çıkışı olan biri bulacaksın...ve bu kişi son 2 sene içinde böyle bir işlem yaptırmamış olacak..yani 1 pasaportun 2 sene 1 cihaz kayıt hakkı var...ben almanya,da yaşıyorum ve geçen sene bir telefon kayıt ettirdim bu sene ıpad almıştım kardeşime onun kaydınıda arkadaşın pasaport ile yaptım....
  • Peki pasaport sahibinin yanında cihazın bulunması şart mı yoksa imei numarası yanında olsa yeterli olur mu?
  • Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek yok mu şimdi koca forumda :=)
  • Evet, telefon ve pasaport sahibinin aynı anda kayıt sırasında olması şart.

Ben 2 defa yaptırdım, o yüzden biliyorum. Malesef ben yardımcı olamam. Bildiğim kadarıyla bu işi para ile yapanlar da var. Bence samimi bir arkadaşının yurtdışına gidip dönmesini bekle ve ya rica edebileceğin bir tanıdık bul, ama kimseye para verme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.