Şimdi Ara

'PASAPORT' KAYDI KALKSIN! DESTEK VERİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma uygulama olan pasaport şartı kalkmalı.. alacaksa harç (vergi mergi her ne ise, nereye alınıyorsa o para!! ) alınsın...

• Tamamı ile katılıyorum ve destekliyorum dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan şey bizde var zaten ülke içinde cihazlar aşırı pahalı vergilerden ve tefeci kılıklı mağza satıcılardan birde yurt dışını böyle kitliyorsun akıl alacak gibi değil..
    Pasaport kayıt işleride eskisi gibi sağlıklı değilmiş devlet herhalde kayıtları bilerek düşürüp tekrar ücret peşinde bu pasaport kayıtı kalkmalı ama dediği gibi arkadaşların artık adı ne olur bilmiyorum ama bir ücrete razıyız ama pasaport peşinde koşmayalım artık.

Bende mail attım azımsamayalım bu istek çoğalırsa işe yarar..birlik olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

Pasaport kaydı da kalkmasın, harçta, haklı adamlar, ancak devlet vatandaşının yanında olmalı. Eminim bir sürü insan var bizim halimizde olan, af ilan edip bir defaya mahsus sadece harç ile kayıt altına alsalar keşke.

Vergi indirimine gidilip yurticinden alinmasi tesvik edilmeli. Kayit disi ithalatin da onune gecilir, araci firmalar da kazanir, devlet de kazanir en onemlisi tuketici kazanir. Bu kadar basit. Pasaport sarti buna bagli olarak kalmasi saglikli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürü be doktor..................
    bende attım mail
  • Ayni telefonlari diger ulkelerden asiri pahaliya sat ondan sonra kacakcilik var de abuk sabuk kayit vergisi cikart.vatandasi dusunmeyen sistemi vatandasmi dusunur, hadi olur askeri ucret avrupadaki gibi bu fiyatlar etkilemez vatandasi, sen uc kurus zam yap vatandasina sonra bir gecede milletvekili maaslarini ucur ondan sonra kacakciliga karsi onlem olsun diye bu kanunu cikart.uc kurusluk dunya insanlarda elde edebileceklerinin maddi ve manevi olarak istiyor ve sen sanki vatandasin cok iyi maas aliyormus gibi bas vergileri avrupadan pahaliya sat sonrada kacakciliktan sikayet et .kacakcinin kirali zaten bu sistemi getirenler ve yandaslari , biz uc kurusluk telefon sahibi almaya calisiyoruz vatandasin ailesi yandaslari gemi aliyor ustune ustluk piyangodan veya sans oyunlarindan para cikmadan.ayni malin daha ucuzu varken ne diye pahalisini aliyim faturasinimi yapistiriyim telefonun uzerine bak pahali aldim havam olsun diye neyse yazcak cok sey varda degisen bisey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Pasaport kaydı yapılıp harcı ödenen telefon satılırsa kapatılacak!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_73860643/tm.htm

Arapça bir söz vardır: ERİ CAŞ!

Fake haber bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Teknik -- 11 Nisan 2013; 16:54:57 >
  • BENDE GÖNDERDİM
    DURUMU BİR GÜZEL İZAH ETTİM VERGİMİZİ VERELİM AMA PASAPORT OLAYI KALKSIN PARALARDA DEVLETE KALSIN DEDİM
  • benden de bir mail mağdurumda mağdurum
  • arkadaşlar sistemi bilmediğiniz için siz mail gönderince sanki tepki verildiğini pasaport kaydı işinin düzeleceğini zannediyorsunuz. Bu bimer sistemii vediğer bilgi alma sistmeleri şöyle işler siz şikayetinizi yazarsınız başbakanlıktaki masa başındaki memur bakar. Derki bu konu maliye bakanlığını ilgilendiriyor oraya sizin mailinizi yollar. Ordaki memurda konuyu incler neyse cevabı geri yollar ve oda size gelir. Bu işi yani pasaport işini kanunla getirdiler kanununda değişmesi içib bakanlar kurulu yada meclisin önerge vermesi gerekiyor. Buda öylee ha diyince olmaz. Sizin gönderdiğiniz mailler bimerdeki memurla maliye bakanlığında memur arasında gidip geliyor isterseniz 10000 tane gönderin yukarının yani kanun değiştireceklerin haberi olması neredeyse imkansız. Günde neler geliyor o sistme bilseniz yaşlı amcalar evlendirilmek istmesinden tutunda karşı komşumum köpeği çok havlıyora kadar. Binlerce mail ve çeşit çeşit konu var.

• Birincisi cihazlar eskisi gibi asırı bir pahalılığı yok ki pahalıysa alma kardeşim. pasaport kalksınmış bizim milletimiz zatenişi görülene kadar anca bunu düşünür sen pasaport kalksa esnafın hali ne olur düşündünmü ki zaten nekadar fark var ki iphone 5 bizde 1900 lira en ucuz al 1400 lira oda geldi gitti 1500 birde bilip bilmen vergi suolsun pasport kalksın mantıksız işlerle zaman kaybetmeyin eski piyasa yok artık türkiyede hersey çıktıgı gibi zamanında elimizde oluyor ve fiyatlar oldukça makul eskiden 7250 lere 1500 lira vren milletiz geçmişimizi unutmayın ve olmadık işlerle zaman kaybetmeyin
  • Konu için teşekkür ederim.
    Umarım bir faydası olur.
    Umalım burası TÜRKİYE burada bir şey değişmez, değişir.
  • bnede attımmmm :)
  • Devlet bindiği dalı hiç keser mi ? Millet yurt dışından telefonları Tr'deki vergi kazığı yüzünden dışarıdan alıyor.Şimdi pasaport kaydı davası kalksa hadi onu geçtim pasaportsız kayıt olabilse 115 tl verip herkez özgürce kayıt etse. 115 tl aynımı kalacak devlet elektronik cihazlardan alamadığı vergiyi otomatikman kayıt adı altında almaya başlayacak.Bırakın bari pasaport tedarik edebilen ucuza kullansın istediği cihazı.İmkanı olamayan da kaderine razı olsun.Bende 4 senedir aynı tel var.İhtiyacımı görüyor.Bende isterim bir i5 yada s3 ama yok işte..
  • Ben kendi adıma destekte bulundum. Doğuda sınırdan kaçak her nane geçsin onlara kimse bişey demesin ama biz vergisini ödemeye razı olduğumuz telefonu kayıt ettirmek için pasaport arayalım yana dolana. Böyle ayrımcılığın içine tükürürüm. Kimsede bana savunmasın bu durumu. Yasaksa herkese yasak olsun sade iyi niyetli parasını ödeyen adama değil!
  • Başvuru Tarihi : 19.04.2013 Başvuru Sayısı : 375469

• Mail atıldı.Umarım yardımcı olurum.
  • Bende mail attım
  • sonuna kadar destekliyorum. sömürülüyoruz resmen. kvk genpa telpa zengin olacak diye ortaya çıkarılan ayrıca da imei takip edilerek insanları dinlemeye almayı kolaylaştıran bir sistem. başka bi açıklaması yok.
  • Şikayet ettim dostum bakalım İnşallah şikayetlerimiz işe yarar.
  • İnşallah işe yarar dostlar bir mail de bizden lütfen konuyu okuyanlar da duyarlı olsun en fazla 2-3 dk nızı ayıracaksınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.