Şimdi Ara

'PASAPORT' KAYDI KALKSIN! DESTEK VERİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uzunca bir mail yazdim.Insallah etkili oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail gönderilmiştir
  • mail attım
  • Arkadaşlarımla beraber 15 maıl'de biz attık. Hakikatten bu pasaport saçmalığı kalkmalı. Yukarıdaki bir forumdaşımın dediği gibi etten püften kayıt yapıyorlar, kimin eli kimin g*tünde belli değil Kendi pasaportumla kendime getirdiğim daha doğrusu kardeşime getirdiğim Iphone' kapattılar Getirdiğime getrireceğime pişman oldum,1 hafta git gel yaptım.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

ARKADAŞLAR,
    DÜNYA ÜZERİNDE ÖRNEĞİNE ENDER RASTLANAN HATTA BELKİ DE HİÇ OLMAYAN "PASAPORT KAYDI", BİRÇOĞUMUZUN
    KANAYAN YARASI MAALESEF. HERKES YURTDIŞINA ÇIKMIYOR, HERKESİN PASAPORTU YOK.

YAPILAN KAYITLAR EFTEN PÜFTEN NEDENLERLE İPTAL EDİLİYOR, TELEFONLARIMIZ KAPATILIYOIR, İLETİŞİM HAKKIMIZ ENGELLENİYOR.
    BU ÇAĞDIŞI "PASAPORT KAYIT" UYGULAMASINA SON VERİLMESİ İÇİN AYAKLANIYORUZ.

HARÇ BELKİ KALDIRILMAZ AMA EN AZINDAN "PASAPORT" ŞARTI KALDIRILSA YİNE İYİDİR.

AŞAĞIDA ÖRNEĞİ VERİLDİĞİ ŞEKİLDE BİR MAİLİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GÖNDEREREK BU EYLEMİMİZE DESTEK
    VERMENİZİ RİCA EDİYORUZ. ATILACAK MAİL SAYISI 10.000'İN ÜZERİNE ÇIKTIĞI TAKDİRDE DİKKATE ALINACAĞI İÇİN,
    ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR ÇOK SAYIDA GÖNDERMEYE ÇALIŞALIM.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...

"ÜLKEMİZDE YÜRÜRLÜKTE OLAN PASAPORT KAYDI VE VERGİ DAİRESİNE YATIRILAN 115 TL HARÇ UYGULAMASI VE
    İLETİŞİM MERKEZİNE ÖDENEN 25 TL ÜCRETİN KALDIRILMASINI İSTİYORUM. AD SOYAD"

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

*MAİL GÖNDEREN ARKADAŞLAR, KONUNUN ALTINA GÖNDERDİKLERİNİ BELİRTİRSE SEVİNİRİZ.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

dostum pasaport kaydı kalkar başka birşey gelir hiç sorun değil devlet için.çünkü türkiyeye kaçak giren telefonun haddi hesabı yok pasaport kaydı olmasına rağmen.birde kalktığında düşünün.

• Bosuna konusuyorsunuz rejimlerı kendiniz seçiyorsunuz halbuki onlar millet vekili vatandaşın haklarını ihtiyaçlarını korumalı ithalat yapanları kar edenleri değil bir telefon bu kadar lüksmü ki bu zamanda böyle bir uygulama yapılıyor
    neymiş bu işin ticaretini yapıyorlarmış kardeşim ben yabancı vatandaşım avrupada türk şöförleri alman telefonu alıyor
    kimse onlara iki senede bir ancak değiştirebilirsin ver 115 TL vergi demiyor neden adamlar çünki bunları aşmış araba
    lardada aynı konu sözknusu burda BMW 7 srisi 690000 TL Almanyada 115.000 Euro görünen kılavuz ortada geçenler
    bir belgeselde belegel sunan sunucu ne demişti bir ülkenin gelişmişliği yolundan anlaşılır adil vergi düzenide yok ne
    bekliyorsnuz Türkler 50 senedir Avrupada ve Amerikada TR ne diğiştiki onların yaşam standardı nı yakalıyabildikmi
    eksiğimiz zekamızmı yok var ama istek icrat yok arkadaşlar böyke gelmiş böyle gider

• @Dr.Teknik

Hocam cevap geldi ama beklenen gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheet -- 8 Haziran 2013; 20:42:40 >
  • O cevabı yazan bir memur (emir kulu), onun elinde olan birşey değil ki.
    Asıl cevap yukarıdan gelecek.

• Ben de sürekli mail bombardımanına tutuyorum. Bir süreliğine af çıkacak diyorlardı ama ses yok. Ne olur bilmiyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum. İnşallah gereği yapılır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimliğe kayıt yapılsın.100 lira yine verelim.2 senede 1 kayıt yapılabilsin.
  • dünyanın hiç bir yerinde yok sadece bizde var neden onlar zaten ucuza alıyor niye yurtdışından alsın burda 500 600 tl vergi olunca mecbur yurtdışından alıyoruz keşke kalksa ama zor
  • bende gönderdim ama geçimini vergiyle saglayan bir ülkede ne vergi kalkar nede pasaport
  • Ben de gönderdim. Umarım dikkate alınır. Ama durumdan memnun olanlar varmış, gerçekten de tuhaf bir ülkede yaşıyoruz, çoğumuz mazoşistmiş de haberimiz yokmuş
  • Hocam aslında pasaport bir sefere mahsus kalksa kapalı durumda bulunan 1 milyonu aşkın telefon kayıt altına alınır vergilerinin ödenmesi karşılığında. Devlet pasaport şartı koşarak kendi ayağına sıkıyor. Herkes vergisini ödemeye razı. Lakin tel sahipleri pasaport bulamadıkları için vergiyi de yatıramıyor. Minimum 115.000.000 TL'lik bir vergi söz konusu.

• Vergiyi biraz hafifletseler iyi olur pasaportu kaldırmazlar da

• Sadece kayıt süresini uzattılar. Bu da iyi bir gelişme. Ozellikle 60 gün içinde yurtdışına geri gidecek arkadaşlara yarayacaktır bu uygulama.

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    kendime halen daha hak vermekteyim.bence yapilmasi gereken ülkeye cihaz getiren firmalari sikayet etmek.garanti adi altinda cihazin fiyati 2-3 katina cikiyor.sömürgecilik bu farkli bir şey değil.git yurt dışından 300 liraya al gel Türkiye de 1300 e sat.
    neymiş garantisi varmış vergi varmış.
    300liralık telefonun vergisini de bize ödetiyolar distribitorler dolayli yoldan.
    300 liralik telefonun vergisi ile olsa olsa 400 lira.
    200de sen karini koy 600tl.
    e insafsiz 1200 1300 hatta 2000 bin tl ne haysiyetsiz.
    garanti dedikleri ney ? kirilmaz cizilmez cam dedikleri seyler elden dusurmeye gelmiyo ekran pert.
    daha ornek verebilirim.
    Hani garanti nerede?
    senin sattığını ürünün zaten fabrika çıkışlı sana garantisi verilmiyor mu ?

çakallik yapip bunu gizle, bide garanti veriyoruz diye fiyati uc katina cikart.zaten sen telefona adam gibi degisimde vermiyosun ama 3 telefon parasini 1 telefondan aliyosun.
    elimde olsa türkiyede garantili diye 2000 liraya satilan telefonu gider ben fabrika vs. anlasir getirir garantisiz diye 1000 liraya satar en az 300 tl de kar ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.