Bildirim
pasaport kaydı tamamlandı diyor ama servis dışı ssli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefonu kapatıp açtın mı? ucak moduna alıp kapatma dırek kapatıp ac. servıs gelir muhtemelen. -
Bende kayit yaptim 2 gün sonra anca servis geldi btk ile ilgili bir durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-7 gün içinde açılır -
Bende aynı gün açılmıştı :S
servis yok olayını bende yaşıyom çözüm nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nafireis
servis yok olayını bende yaşıyom çözüm nedir ?
Btk nin acmasini beklemek
arkadaşlar passaport a yaklaşık 2 ay önce iphone 5 imi kayıt ettirdim.Bugün baktım ve ''IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.'' bu yazı ile karşılaştım.Kayıt yaptırdığım ilk günde aynı yazı vardı acaba ne yapmalıyım sizce normal mi işlem süresi? -
normal durum e-devlet üzerinde olmayan kayıtlarda kayıtların kontrol süresi 6 ayı bulabiliyor, bende 2 aydır kayıt etdim halen onay bekliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: tunlab
normal durum e-devlet üzerinde olmayan kayıtlarda kayıtların kontrol süresi 6 ayı bulabiliyor, bende 2 aydır kayıt etdim halen onay bekliyorum..
eyw kardeşim içimi rahatlattın
Cihazı kapatıp açmak basit ama etkili bi çözüm olabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilmeyenadam
arkadaşlar passaport a yaklaşık 2 ay önce iphone 5 imi kayıt ettirdim.Bugün baktım ve ''IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.'' bu yazı ile karşılaştım.Kayıt yaptırdığım ilk günde aynı yazı vardı acaba ne yapmalıyım sizce normal mi işlem süresi?
Aynı durumdayım
merhaba sen yetkili bi abiye benziyon :) almanyadan kuzen iphone 5 getirdi dün gittim harcını yaptım sonra turkcelle geçtim dediler pasaport sahibi olması gerekli bugünde kuzen gitti ben işteyim gidemedim demişlerki turkcell hattınızın olması lazım birde 50 tl işlem ücreti yuh dedim e-devlet üzerinden ücretsiz yapabiliyomuşuz sanırım bunun için benim e devlet şifremle giriş yapsam olur mu yoksa pasaport sahibinin mi e devlet şifresi gerekli yardımcı olursanız sevinirim ? -
Pasaport sahibi e-devlet üzerinden kayıt etmesi gerekiyor. Ücretsiz.. (pasaport sahibi edevlet hesabı ile) Telefonda şuanda servis yok yazısı varsa (kapandıysa) bu kayıt işleminden max 2 gün sonra şebeke telefonunuza gelir ve anında kayıtlı olarak görürsünüz. Yok turkcellmiş yok 50 liraymış hikaye bunlar. E-Devletten yapın keyfinize bakın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametekinci -- 31 Temmuz 2013; 21:56:12 > -
pasaport kaydı yaptırdıysanız aç kapa yap gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: sametekinci
Pasaport sahibi e-devlet üzerinden kayıt etmesi gerekiyor. Ücretsiz.. (pasaport sahibi edevlet hesabı ile) Telefonda şuanda servis yok yazısı varsa (kapandıysa) bu kayıt işleminden max 2 gün sonra şebeke telefonunuza gelir ve anında kayıtlı olarak görürsünüz. Yok turkcellmiş yok 50 liraymış hikaye bunlar. E-Devletten yapın keyfinize bakın :)
cevabın için çok teşekkür ederim turkcell in ne kadar kan emici ve karaktersiz bi kurum oldunu bir kez daha anladım kuzenim ptt den şifresini aldı ve 2 dk sürmedi siteden kaydını oluşturdum telefona hattı daha yeni taktım kapanmayla ilgili mesaj gelmedi elbet gelcekti o yüzden hemen yaptım kaydı şuan yolcu beraberinde kaydedilen cihaz yazıyor sanırım tamamen kalıcı pasaport kaydını gerçekleştirmiş oldum.
-
Bende nisan ayında e-devlet üzerinden kayıt yaptırdım hala geçici kayıtlı gözüküyor ne zaman onaylanır
quote:
Orijinalden alıntı: bilmeyenadam
arkadaşlar passaport a yaklaşık 2 ay önce iphone 5 imi kayıt ettirdim.Bugün baktım ve ''IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.'' bu yazı ile karşılaştım.Kayıt yaptırdığım ilk günde aynı yazı vardı acaba ne yapmalıyım sizce normal mi işlem süresi?
Ben 4 aydır bekliyorum hocam, takılma bunlara. Ama pasaport kayıt için gerekli olan belgelerini de herşeye rağmen sakla -
bu adamlar tamamen koparabildiklerine bakıyorlar benden 30 lira almışlardı mesala, zaten e devlet üstünden kayıt yapdırmak en mantıklısı anında kaydı onaylı oluyor benim gibi yaparsan 6 ay sürüyor onaylanması (telefonu kullanabiliyorsun ama) en sağlamı e devlet.
İmei sorguda böyle bir kayıt yok diyodu e devletten kaydı yaptım ve hemen girdim yolcu beraberinde gelen cihaz imei durumu kayıtlı yazdı yani anında kayıt altına alındı işkillendim umarım bi sıkıntı çıkmaz :)
Benzer içerikler
- iphone model numarası ülke kodları
- icloud isim örnekleri
- iphone yanlış şifre süreleri
- iphone operatör ismi değiştirme
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X