Şimdi Ara

pasaport kaydı yerine bunu yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben yurt dışından 14 pro aldım şimdi gürcistana gir çık yapmayı düşünüyordum fakat birisi 3 yıl boyunca yılda 8 ay kullanma hakkın var zaten geriye kalan 4 ayda ise bir adet yurt dışı iphone 5 filan al o telefondada icould'unu aç biri ararsa bile senin 14 pro çalar bu şekilde idare et 3 yıl bu şekilde idare et dedi . böyle bir şey mümkün mü ?

• btlufk kullanıcısına yanıt
    Handoff açık ve aynı wifi ağındaysa çalar, hiç dışarı çıkmazsanız olur
  • covert kullanıcısına yanıt

dışarı çıkınca hücresel veri açıkken çalmaz mı ? 14 proyu da 5s e kişisel erişim noktasından bağlarım ?

• Ben değişik birşey deniyorum, birkaç güne neticeyi görürüm…
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ne ola ki o

• btlufk kullanıcısına yanıt

e-sim klonlama…

• Millet alim oldu bu fiyatlar ve saçma sapan kayıt süreçleri yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcin.irgin -- 26 Kasım 2022; 21:54:57 >
  • 3 yıl sonra ne yapacaksınız?
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

3 yıl sonraya gerek yok.

Genç kesim içinde iphone saplantılı olanlar var. Onlar her yıl iphone'un yeni çıkan modelini satın alıyorlar. Asıl sorun, iphone saplantısından kaynaklanmaktadır.

Imei kaydı gideri olmasaydı bile, her yıl telefon değiştirmek için, bu saplantılı hastalıklı olma durumu yine devam edecekti.

Özetle; telefonun Türk kullanıcılar için pahalı olması, bu işin yalnızca bahanesi... Türk kullanıcılar için pahalı olmasaydı, vergi vs de olmasaydı, bu hastalıklı olma durumu yine devam edecekti.

Yani şimdiki durumda yalnızca yakınmaları duyuyoruz.

Oysa bu hastalıklı olma hali ile hiç ilgilenmiyoruz.

Her şeyi en tepesinden isteme gibi bir saplantı nereden geliyor ?

• pasaport kaydına zam gelecek 14 bin tl olacak bilginiz olsun

• 14 bin TL, 600 dolar yapar.

Bu durumda yurtiçinden satın almakla, yurtdışından getirtmek arasında hiç bir fark kalmaz.

• Her sene 4+4 ay muhabbeti yenileniyor mu bilgi kesin mi?
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

İşe yaramadı:

pasaport kaydı yerine bunu yapmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 16 Haziran 2023; 16:24:39 >
  • Kesin bilgi olmamakla beraber; 4 + 4 olayı da, üst üste 2 yıl geçerli olacakmış, diye bir muhabbet dönüyor ortalıkta...

Son yapılan mevzuat değişikliklerini inceledim. Üst üste 2 yıl gibi bir kısıtla ilgili bir ibare okumadım.

Nereden çıkıyor bu muhabbetler bilmiyorum. Ama imei kayıt ücretleri böyle katlamalı artmaya devam ederse, insanlar telefon satın aldıktan sonra uzun süre kullanmayı öğrenecekler.

Artık gömlek değiştirir gibi her sene telefon değiştirme şımarıklığının bitmesi lazım.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    bu yazı atlatırmıyız? erkenden gelmese bari
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

iphonelere tekrar zam gelecek...

• Araneida kullanıcısına yanıt

30 gün için de yeni zamlar yansır çok bekletmezler acı reçete hazırlıyorlar...

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Çok da lülü ... pasaport kaydı yerine bunu yapmak ? 

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Gelen vergilere sesini çıkarmayıp, milletin her sene değiştirdiği telefona laf etmek de, ne bileyim.  

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Vergi gelir dostum. Vergi hayatın gerçeği...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.