Şimdi Ara

Pasaport kayıtlı htc one m8 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mağazadan satılık 1400tlye pasaport kayıtlı m8 var. Sizce pasaport kayıtlı olması ilerde ne gibi sorunlar yaratır ?

• Bende pasaport kayitli almayi dusunuyorum 1350 tl hic alan yokmudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir sorun yaşatmaz kalıcı paaport kayıtlı olduguna teyit etsin bozulmayacağına sorunda çıkmaz.

• furkanunutmaz F kullanıcısına yanıt
    Eğer pasaport kaydı sağlam bir yerden ise sorun olmaz. Nadiren de olsa tekrar kapanma olasılığı var ama ücretsiz olarak tekrar açtırabiliyorsun. Bu işlemde prosedürü tam hatırlamıyorum, pasaporta veya sahibine ulaşman gerekebilir. Dediğim gibi bu durumun yaşanma ihtimali çok düşüktür.
  • Boğaziçi bilişim diye bir yer sahibinden.comda gördüm bilen veya oradan alışveriş yapan var mı ?
  • Pasaport kayıtlı telefonu alırken teli sorunsuz kullanmak için satıcıya ne gibi sorular sormam gerekli ?
  • Bende ordan alicam gerekli sorulari sordum android 5.0.1 e gecmis sorunsuz 1 yil teleservice garanti imei asla dusmezmis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldinmi cihazi.

• Ben 1 ay sonra falan alıcam cihazı.
  • Bende 1 ay sonra felan alicam cihazı dun mediamakrt ta baktım 2150 tl gibi bi fiyati vardı ciddi anlamda pahali bogazici bilişim gayet uygun.

• bende boğaziçi bilişimden telefona bakıyorum yeknosa vatan tarzı yerlere göre 500-600 TL fark ediyor boğaziçi bilişimdeki cihazlar yurtdışı kayıtlı olup pasaport kayıtları yapılmıştır diyor. acaba o kadar para vereceğiz bir sıkıntı yaşar mıyım diye insanın aklına takılmıyor değil. benim bir handikabımda ben ankaradayım istanbulda olsam en azından mağazaya gider bakardım!

boğaziçi bilişimden telefon alıpda sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • ne oldu acaba boğaziçi bilişimden telefon alan oldumu acaba.bende düşünüyorunda.
  • gidin 900 - 1000 lira civarına imei atılmış cihazlardan alın. hepsi sorunsuz çalışıyor sıkıntı yok. iyi günler dilerim.
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    ben htc m8 almayı düşünüyorumda.1 yıl kvk garantili falan yazıyo ilanda.siz buradan alışveriş yaptınız mı tecrübelerinizi paylaşırsanız memnum olurum.teşekkürler.
  • trgygrbz T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben garantili vs ürünlere bakmıyorum. garanti gereksiz birşey benim gözümde. 900 950 lira gibi bir paraya aldım ben telefonu dolar artmadan önce. şimdi de 1000 lira gibi bir bedeli var. kendim imei attım, kırılmaz ekran filmi ve kılıflar derken 1000 lirayı buldu yani. telefon kurcalamayı rom, root, s-off, cmd gibi işleri biliyorsanız gereksiz yere fazla paraler vermeyin bence. şu ana kadar garanti ile işim olmadı. lakin olsa dahi parçasını dışarıdan istetirim ücretini verip yaptırırdım.
  • Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkürler.O dediğin işlemleri çoğu insan anlamaz.İnsan ne olursa olsun bir ürünü normaldan 400-500 tl ucuza başka bir yerde gördüğünde nedenini merak ediyor, oradan alışveriş yapanların tecrübelerini öğrenmek istiyor. Benimde asıl merakım buydu.Tekrar teşekkürler.
  • Okuyacak vakti olup, fikir vermek isteyenlere... Kafası karışmış adam soruları

Yeni bir telefon alma aşamasındayım, Çokça da param yok
    Şu an kullandığım telefon HTC one x plus, aslında htc arayüzüne alıştım ve performans testinde kullandığım telefonu en tepede göremeyince yemeden içmeden kesilen türde biri değilimdir. Telefon konusunda benim için önemli olan yazılımın stabil olması, hardware in minimum seviyede kronik sıkıntılarının olması ve siz artık şu programları kullanamazsınız çünkü yazılımınız veya donanımınız eski dedirtmeyecek kadar güncel olması.

Her gün başka bir rom deneyen biri de değilimdir, malum sebeplerden hep yurt dışı cihaz kullandığımdan bu güne kadar yeni telefonlarımda tek yaptığım alır almaz, root, recovery ve orjinal stock roma en yakın kurulumu yapıp. bir daha kurcalamadan kullanmak. Telefonla birlikte oparatörlerin yüklediği gereksiz uygulamalar olmasa rom da yüklemeyeceğim sadece root bile yeter bana. İşte bende böyle bir kullanıcıyım.

Şimdi... yeni telefon alma aşamasında 10 gün kadar,

LG G2 Kullandım. HTC one x plus kullanan biri için çağ atladığımı hissettim diyebilirim. ama 10 gün içinde anladım ki kronik ses boğukluğu sorunu varmış birde kulaklık girişi çalışmıyordu. yazılımla çözülemediğinden ve sıfır telefon olduğundan değiştirdim.

LG G3 verdiler. 10 gün kadar bunu kullandım, G2 ye göre daha iyi olmasını beklerken bariz bir yavaşlık vardı telefonda ve gerçekten elinizin altında sürekli ve sebepsiz ısınınan birşey var, telefon gurusu değilim ama anlam veremedim bu duruma ve nette biraz araştırınca kronik kasa çatlaması ve ısıya bağlı devre problemlerinden dolayı anakart arızası verdiği ve süretli reset attığını okuduğumda bundanda soğudum ve geri verdim çok anlayışlı bir satıcım var

Bana HTC M9 önerdi, ama biraz araştırınca M9 un işlemci sorunuyla doğduğunu anladım, hatta HTC son güncellemesiyle işlemcinin çalışma hızını 1,5 ile sınırladığını ve bu şekilde ısınma sorununu çözdüklerini anladım. Gerçi artık telefonlar güçlü donanımlarla geliyor, bizim gibi forum forum araştırma yapmayan milyonlar bu telefonu kullanırken işlemcinin saat hızının sınırlandırıldığını nereden bilsin veya bunu neden dert etsin. Normalde bende yukarıda anlattığım gibi bu durumu kafaya takacak biri değilim ama durduk yerde niye fazladan para ödeyeyim ki gider başka telefon alırım dedim.

Sony ile ilgilendim, yaklaşık 15 dakika araştırdıktan sonra vazgeçtim. filan falan. anlayacağınız kafam karıştı.

Benim özelliklerimde bir kullanıcı için sizin önerebileceğiniz bir model var mı?

Şimdiden teşekkürler, cevap vermesenizde önemli değil, biliyorum günümüz alışkanlıkları için fazla uzun bir yazı oldu.

M8 mesela önerirmisiniz, sonuçta 2 yıllık telefon ne kadar güncel kalabilir...yada başka bir öneri, bilemedim, karıştım iyice

• bogazici bilisimden telefonu aldınız mı acaba? bende orda almayı dusunuyorum ama magazanın! adresı bıraz şüphe uyandırdı bende
  • sretlif kullanıcısına yanıt
    Yani m8 olur m8-m9 arasında fazla fark yok zaten
    Düşünürseniz M7 nin kamera ve şarj kapasitesi düşüktür.
    M8 in hoparlörler de sıkıntı olabiliyor beast audio dan sonra tekleme mi ne var biraz dikkat et alırken(stereo özelliğinde üst hoparlörlerde) ama m8 gayet hoş hem fiyat hem de hız olarak gayet başarılı .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.