|
Pasaport Kayıtlı Telefon ve Numara Taşıma Sorunu (3. sayfa)
-
-
Sabah 7 de btkyi aradım ama hala açılmadı.Turk Telekom’a geçiş yaptım bu arada. -
pasaport ve hat aynı kişi adınaysa sorun olmuyor.
-
pasaport ve hat sahibi kendim olmasina ragmen sorun var. vodafonedan turk telekoma gecis yaptim pazar gunu. bu sabah 05:30 gibi yeni hattinizi takabilirsiniz mesaji geldi. Turk telekomun verdigi hatti taktim fakat servis yok hatasi geldi.
Burdaki arkadaslarin yaptigi gibi BTK yi aradim baska arkadastan ve en gec 24 saat icinde sorun cozulcegini soyledi. yarim saate bir telefonu acip kapatin dedi bu arada. IMEI no tel no bilgisini de paylastim BTK ya. Ama 3 saati gecmesine ragmen henuz acilmadi. Hala beklemedeyim...
-
Bizim de bugün başımıza geldi. Kaç saatte açıldı sizin aynı Vodafonedan telekoma
-
Bir kaç ay önce bende TT ye taşımıştım 3 saat gibi bir süre sonra şebeke geldi. -
İlla btki aramak gerekiyor mu baska cozumu yok mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cocarca33pasaport ve hat sahibi kendim olmasina ragmen sorun var. vodafonedan turk telekoma gecis yaptim pazar gunu. bu sabah 05:30 gibi yeni hattinizi takabilirsiniz mesaji geldi. Turk telekomun verdigi hatti taktim fakat servis yok hatasi geldi.
Burdaki arkadaslarin yaptigi gibi BTK yi aradim baska arkadastan ve en gec 24 saat icinde sorun cozulcegini soyledi. yarim saate bir telefonu acip kapatin dedi bu arada. IMEI no tel no bilgisini de paylastim BTK ya. Ama 3 saati gecmesine ragmen henuz acilmadi. Hala beklemedeyim...
Geçen sene yaşadığım sorunu yine yaşadım:) 00:44 itibariyle turkcelle geçtim. Geçen sene btk yi arayıp düzelmesi aklıma geldi gece 3 te btk yi aradim yine işlem yaptı 2-3 saate telefonu açıp kapatın dedi. Bskalım sabah 7 ye doğru aç kapa yapıcam düzelcek mi
edit: evet düzeldi hat geldi:) demek ki her operatör değiştiğimizde btk'yı aramamız lazım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 2 Ekim 2024; 8:2:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X