Şimdi Ara

pasaport süresi dolarsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 aralık 2014'te pasaportumun süresi dolacak ve yeşil pasaport olduğu için tekrar çıkartamam (yaş meselesi). Temmuzda İtalya'ya gitmeyi düşünüyorum ancak pasaportumun 5 aylık süresi kalmış olacak acaba bu pasaportla gidersem kapıdan döner miyim?

Not: Schengen vizesi almayı düşünmüyorum.

• 1- Başvuru sahibi tarafindan eksiksiz doldurulmus ve imzalanmis orjinal vize basvuru formu
    2- Pasaport (10 yıldan eski olmamalı, 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve planlanan dönüş tarihinden itibaren 6 aydan fazladan geçerlilik süresi olmalı. Varsa geçerliliği sona ermiş eski pasaportlar da gönderilmeli.)

2.maddeden dolayı sıkıntı yaşamanız muhtemel. dönüş tarihinden itibaren 6 ay daha pasaportun geçerlilik süresi olmalı. bu neredeyse standart, her ülke aynı aşağı yukarı. bazıları 3 ay isteyebiliyor.

Gerçi vize almicam demişsiniz ama havaalanından geçerken gümrük polisinin dikkatini çekebilir pasaport süreniz. bunu en iyisi fahri danışmanlara ya da konsolosluğa sormanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Privetki -- 9 Haziran 2014; 3:08:16 >
  • Teşekkürler hocam bu pasaport sıkıntı olacak gibi :(
  • Eger donus biletinden sonra pasaportun 3 ay gecerliyse sikinti yok hersekilde gidersin vizeciyim guvenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magic_ocean kullanıcısına yanıt
    Dönüşümden sonra 3 ay geçerliliği olacak hatta 4 ay olacak. Yani beni havaalanından geri postalamazlar. Çok sağol hocam şimdi rahatladım sabahdan beri hem tatil planı yapıyorum hem de düşünüyorum ya kapıdan dönersek diye. Bir sorum daha olacak bu 3 ay muhabbeti bütün Şengen ülkeleri için aynı mı? Yoksa hepsinin kendi kuralları mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoryas -- 9 Haziran 2014; 23:00:48 >
  • Bu konuda en kati border isvicre ve almanyadir ki onlar uc ayi kabul ediyor digerindede sikinti yasamazssin bu schengen bolgelerinin kurali ingiltere ve amerikada hic kural yok birde pasaportun eski pasaportt ise 10 yildan eski olmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler. Bu demektir ki hiçbir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cihaz kayıt süresi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.