selam arkadaşlar yurt dışından telefon aldım. kendi pasaportuma son 2 yıl içinde kayıt yapıldığı için kayıtlattıramıyorum. başka birinin pasaportuna kaydettircem. ama kaydettireceğim kişinin kendisi lazım mı bu iş için? pasaportun aslı muhakkak gerekiyor mu? bana pasaportunun ve kimliğinin fotokopilerini yollasa kayıtlattırabilir miyim?
ikinci sorum sensation xe için invisible shield ve kılıf almam lazım, önerileriniz var mıdır?
aynı sekilde bende pasaport konusunda bu durumdayım pasaport sahibininde kayıt islemi sırasında benimle olması gerekir mi yoksa pasaportunu götürsemde yapılır mı? bilen yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: helmetbond
aynı sekilde bende pasaport konusunda bu durumdayım pasaport sahibininde kayıt islemi sırasında benimle olması gerekir mi yoksa pasaportunu götürsemde yapılır mı? bilen yok mu?
pasaport sahibi kendi kendine yanında telefon olmadan gidip bir türcell bayiinde telefonun kaydını yaptırabilir. imei numarasını söylemesi yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: mediterranean86
quote:
Orijinalden alıntı: helmetbond
pasaport sahibi kendi kendine yanında telefon olmadan gidip bir türcell bayiinde telefonun kaydını yaptırabilir. imei numarasını söylemesi yeterli.
aynen oyle .hocam..
Pasaport sahibiyle ve hat kulanan sahibinde olması lazım bildiğim kadarıyla..