Arkdaşlar artık 7 gün tutunca 15$+25$ ödülden faydalanabiliyorsunuz. Kampanyayı güncellemişler, birkaç arkadaşın ödülleri pending'e düştü bugün. Cüzdana yattığı anda ödemeleri yapıp kanıtlarını da konuya ekleyeceğim. Üye olmayanlar mutlaka faydalansın, 7 günde 50$ kazanıyorsunuz. Önceden 30 gündü. |
Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] (2. sayfa)
-
-
Referans programında hâlâ 30 gün sonra 25 dolar yatacak diyor 7 günde yattı mı 25 dolar da ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam, 25$ da yatıyor, onun süresi de 7 güne düşmüş.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, ne demek.
-
10 gün önce kayıt olan arkadaşın hesabına şöyle yansımış. İki bonusun da 7 günde yansıdığına kanıt olsun diye ekliyorum bunu.
Arkadaşlar kampanyanın bitiş tarihini Abra kendine saklı tutuyor, o yüzden şartları sağlıyorsanız bir an önce kampanyadan yararlanmakta fayda var.
-
Yeni kayıt olan arkadaşlar, sağ üstte roket simgesine basın en altta Join Rewards Program tarzı bir yazı varsa onu onaylayın. Eğer leave rewards program yazıyorsa bir şeye basmanıza gerek yok, her şey yolunda. Forum dışı kayıt olan arkadaşlar telegram üzerinden iletişime geçebilir. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 15 Şubat 2022; 13:58:18 > -
Pasaport şartı ne zaman kalkar belli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan için bir açıklama yapmıyorlar bunun ile ilgili. Yakın zamanda kalkacağını düşünmüyorum açıkçası. Çok suistimal edildi kampanya.
-
Coinbase de çift hesap açanlar yüzünden kapatılmamış mıydı? Yazık gerçekten, kampanya bitmeden pasaport şartı değişmez bence de.
Maalesef :/ o yüzden bu tarz kampanyalardan ilk çıktığı zamanlarda faydalanmak lazım. Kötüye kullananlar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor.
-
Anladım hocam, bundan sonra takipteyim sürekli
Güncel
-
Referansınızla üye oldum ödülü bekliyorum, yardım için teşekkürler :)
Rica ederim hocam, ödül cüzdanlara yatınca görüşmek üzere
-
Güncel, devam etmekte. Forum dışı arkadaşlara telegram üzerinden yardımcı oluyorum.
-
Herkes bunun için scam diyor ödül alan oldumu hiç ? Ödüller çekilebilir değil mi?
-
Kesinlikle scam değil hocam, aylardır olan bir airdrop. Abra Amerika merkezli güvenilir bir cüzdan uygulaması zaten. Şahsen ben ve arkadaşlarım çoktan ödülü alıp çektik. Bu forumdan da bir sürü çeken arkadaş vardır. Önceden Türkiyede kimlik veya ehliyet yetiyordu kayıt olmak için fakat hem kimlik hem ehliyetle hesap açanlar yüzünden yasakladılar Türkiye'ye. Şuan sadece pasaportla kaydolunabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X