Şimdi Ara

Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar artık 7 gün tutunca 15$+25$ ödülden faydalanabiliyorsunuz. Kampanyayı güncellemişler, birkaç arkadaşın ödülleri pending'e düştü bugün. Cüzdana yattığı anda ödemeleri yapıp kanıtlarını da konuya ekleyeceğim. Üye olmayanlar mutlaka faydalansın, 7 günde 50$ kazanıyorsunuz. Önceden 30 gündü.

Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ]

• Referans programında hâlâ 30 gün sonra 25 dolar yatacak diyor 7 günde yattı mı 25 dolar da ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_Jazz B kullanıcısına yanıt

Evet hocam, 25$ da yatıyor, onun süresi de 7 güne düşmüş.

Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ]
  • JustFroglee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by_Jazz B kullanıcısına yanıt

Rica ederim, ne demek.

• 10 gün önce kayıt olan arkadaşın hesabına şöyle yansımış. İki bonusun da 7 günde yansıdığına kanıt olsun diye ekliyorum bunu.

Arkadaşlar kampanyanın bitiş tarihini Abra kendine saklı tutuyor, o yüzden şartları sağlıyorsanız bir an önce kampanyadan yararlanmakta fayda var.

• Yeni kayıt olan arkadaşlar, sağ üstte roket simgesine basın en altta Join Rewards Program tarzı bir yazı varsa onu onaylayın. Eğer leave rewards program yazıyorsa bir şeye basmanıza gerek yok, her şey yolunda. Forum dışı kayıt olan arkadaşlar telegram üzerinden iletişime geçebilir. TeşekkürlerPasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] 

Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ]telegram
    JustFroglee
    https://t.me/JustFrog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 15 Şubat 2022; 13:58:18 >
  • Pasaport şartı ne zaman kalkar belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için bir açıklama yapmıyorlar bunun ile ilgili. Yakın zamanda kalkacağını düşünmüyorum açıkçası. Çok suistimal edildi kampanya.

• Coinbase de çift hesap açanlar yüzünden kapatılmamış mıydı? Yazık gerçekten, kampanya bitmeden pasaport şartı değişmez bence de.

• Maalesef :/ o yüzden bu tarz kampanyalardan ilk çıktığı zamanlarda faydalanmak lazım. Kötüye kullananlar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor.

• Anladım hocam, bundan sonra takipteyim sürekli

• Güncel

• Referansınızla üye oldum ödülü bekliyorum, yardım için teşekkürler :)

• kayraoner K kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, ödül cüzdanlara yatınca görüşmek üzere Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] 

• Güncel, devam etmekte. Forum dışı arkadaşlara telegram üzerinden yardımcı oluyorum.

• Herkes bunun için scam diyor ödül alan oldumu hiç ? Ödüller çekilebilir değil mi?

• gurtek61 G kullanıcısına yanıt

Kesinlikle scam değil hocam, aylardır olan bir airdrop. Abra Amerika merkezli güvenilir bir cüzdan uygulaması zaten. Şahsen ben ve arkadaşlarım çoktan ödülü alıp çektik. Bu forumdan da bir sürü çeken arkadaş vardır. Önceden Türkiyede kimlik veya ehliyet yetiyordu kayıt olmak için fakat hem kimlik hem ehliyetle hesap açanlar yüzünden yasakladılar Türkiye'ye. Şuan sadece pasaportla kaydolunabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.