Ödeme kanıtı olarak da yakın bir tarihten örnek vermek gerekirse 13 gün önce forum üzerinden referansımla kayıt olan arkadaşın 40$ değerinde ödülü hesabına yansımış. Bu 5-7 iş günü içerisinde çekilebilir olacak. Çekilebilir olunduğu anda ben de 10$ ödemenizi yapıyorum. |
Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ] (3. sayfa)
-
-
Referansımla üye olan çoğu arkadaşın ödülleri bugün cüzdanlara çekilebilir olarak yatmış, Trx adreslerinizi özelden atın arkadaşlar ki ödemenizi yapabileyim. Bu arada kampanya daha bitmedi, devam ediyor. Şartları sağlayan kaçırmasın.
-
para yatırıldı, güvenilir bir arkadaş.
-
Teşekkür ederim yorumunuz için, bol kazançlar
-
Güncel, kampanya devam ediyor
-
Güncel, kapmanya bitmeden kaçırmayın. Ne zaman biteceği belli değil, her an bitebilir.
-
Güncel, devam etmekte
-
Güncel arkadaşlar, kampanya devam ediyor, şartları sağlayan kaçırmasın bu fırsatı!
-
Güncel
-
Güncel
-
Ödemeyi sıkıntısız aldım konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben teşekkür ederim hocam yorumunuz için, bol kazançlar.
-
konu sahibi arkadasa tesekkürler ödeme yapıldı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telegram kanallarından yapılan açıklamaya göre Abra'ya 28'inden sonra kayıt olanlar airdroptan faydalanamayacak. Kayıt olup ödülü kazanmak için son 2 gün kaldı!!
28 inde kayıt olanlar için ödül 7 martta yatacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 26 Şubat 2022; 19:24:23 > -
Ben teşekkür ederim hocam iyi günlerde harcayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X