26.02.2022 Editi: Arkadaşlar telegram kanallarından yapılan açıklamaya göre Abra'ya 28'inden sonra kayıt olanlar airdroptan faydalanamayacak. Kayıt olup ödülü kazanmak için son 2 gün kaldı!! 28 Şubatta kayıt olanlar için ödül 7 martta yatacak. Arkadaşlar merhaba, abra referans programını duymuşsunuzdur ben yinede kısa bir özet geçeyim. Abra cüzdanınıza 15$ yatırıp 7 gün beklettiğinizde size 40$ değerinde kendi tokeni olan Cprx tanımlıyor. Buna ek olarak benim referans linkimden üye olup bu ödülü kazananlara 10$ ben ödeyeceğim, yani toplamda 50$ kazancınız olacak. Katılmak için öncelikle aşağıdaki linkten kaydolun.( Ödeyeceğim 10$ Cprx'in o anki değerine göre ödenecektir. Dalgalanmalar olabilir ama yine de çok kazançlı olacaktır) 👉Kayıt linki: https://www.abra.com/ref/?deep_link_sub1=RCSKDA238 Bu bağlantı, mobildeyseniz indirme bağlantısı içeren bir sayfaya götürür, PC kullanıyorsanız tarayabileceğiniz QR kodu içeren bir sayfaya götürür. Uygulamayı indirip kaydolun. Uygulama bir kod isterse bu kodu ekleyin: RCSKDA238. İstemiyorsa otomatik olarak eklenmiştir. Kimlik onayınızı yapın (bende 10 dakikada onaylandı), kimlik onayı Türkiye'de sadece pasaport ile yapılıyor şuanda. 40$'lık referans kayıt bonusu almak için tek yapmanız gereken 15$'ın üzerinde bir kripto para yatırmak ve bunu 7 günden fazla bir süre uygulamada tutmak. Burda dikkat etmeniz gereken; garanti olsun diye 16-17 dolar atmak ve attığınız kripto parayı stabil coine çevirmek. Örnek vermek gerekirse ben 16 dolarlık algo attım ve attıktan sonra usdt ye çevirdim, bu dönüştürme işlemini yaparken çok ufak bir fee kesiyor. Hepsi bu kadar, böylelikle 50$ kazanmış oldunuz, ödülleriniz geldikten sonra 10$ ödemenizi yapmam için bu konuya veya özelden yazabilirsiniz. Referanssız link(ödül yok): https://www.abra.com Ödeme kanıtları: Forum dışı arkadaşlar telegram üzerinden iletişime geçebilir: İşlemler yapılırken veya cüzdan kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir. Diğer Kazandıran Konularıma da Göz Atın Abra 15$ yatır 50$ Kazan!(Pasaport) Gemini 100$ trade yap 10$ Kazan (Pasaport) Swissborg 50 euro yatır-çek 1-100 euro Kazan Cakedefi 50$ yatır-çek 40$ Kazan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 26 Şubat 2022; 19:26:16 > |
Pasaportu Olanlar İçin Büyük Fırsat 🔥 - 15$ yatır 50$ Kazan - ABRA [SON 2 GÜN!!!! ÖDEME KANITLI ✅ ]
-
-
40 değil 25 dolarlık kendi tokenini veriyor. 15 dolarlık kampanya bitti çoktan
-
Hayır, yanlışınız var.15$ + 25$ ödül var şuan. Eskiden sadece 1$ yükleyip bir gün sonra 15$ kazanma kampanyası vardı onu değiştirdiler. Şimdi 15 dolar yükleyip 30 gün bekletip 15 dolar kazanma yaptılar.
-
Link atabilir misiniz hocam?
-
Hocam attığım ekran görüntüleri zaten bu akşam abra uygulamasından alındı.
https://www.abra.com buraya da göz atarsanız ilk karşınıza çıkan görselde ''get $15 for funding your account '' yazıyor. Referral kısmına da tıklarsanız $25 dolarlık ödülü de görebilirsiniz.
Aynı zamanda emin olmak için resmi telegram kanallarına da sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 3 Şubat 2022; 0:19:17 > -
Güncel
-
Güncel, kampanya devam etmekte.
-
Güncel, abranın kendi tokeni olan cprx eskisi gibi değer kaybetmiyor aksine değer kazanmakta. Bu ayın 11'inde stake özelliğini getirecekler, kampanya bitmeden elinizi çabuk tutmakta fayda var.
-
Hocam cprx denilen coini almanın başka yolu yokmu? Binance, ftx e baktım yok sanırım. Pasaportumda olmadığı için kayıt olamıyorum en sonunda pasaport çıkarttıracaklar insana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şuanda Abra dışında sadece Bittrex'te listeli, fakat Abra'nın resmi telegram kanalından yapılan açıklamalara göre market birazcık toparladığında (42k üstü) yeni listelenmelerin geleceğinden bahsettiler. Siz de telegram kanallarına katılarak kendi araştırmanızı yapabilirsiniz.
-
Güncel, devam etmekte
-
Güncel
-
Güncel, devam ediyor
-
Güncel
-
Güncel, kampanyanın ne zaman sonlanacağı belli değil arkadaşlar, Pasaportu olanın mutlaka değerlendirmesi gereken bir kampanya.
-
Forum dışındaki arkadaşlara telegram üzerinden yardımcı oluyorum, başlıktaki mesajda telegram linkim var, kampanya devam etmekte.
-
Güncel, kampanya şuanlık devam ediyor arkadaşlar. İleride ne olacağını kimse bilemez tabi.
-
Güncel, şartları sağlayan mutlaka faydalansın.
-
Devam ediyor, forum dışı arkadaşlara telegram üzerinden yardım edildi.
-
Güncel, devam ediyor. Geçen ayın 14'ünde kaydolup 16$ tutan arkadaşıma dün 40$ bana 25$ pendinge düştü. Tahmini 5-7 iş gününde o ve ben bu parayı çekebileceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 14 Şubat 2022; 17:53:54 >
Benzer içerikler
- paribu 500 tl çekme
- anında 100 tl kazan
- cexp token
- yescoin ne zaman listelenecek
- bithero hediye kodu
- ath yapmak ne demek
- türk coinleri
- usdt nedir
- binance para çekme
- soğuk cüzdan fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X